Moje šťastná hvězda

Vybírá si Sabina Laurinová špatné muže?

Proč nedošlo na vysněnou svatbu

Přestože má SABINA LAURINOVÁ (44) nespočet obdivovatelů, je roky sama. Na partnery je údajně velmi náročná, a tak její vztahy vždy po několika letech končí. Herečka ale stále věří, že ji osudová láska teprve potká.

Největší zajímavostí na vztazích krásné herečky je to, že vždy vydrží pět let. Podle odborníků je to přesně doba, během které svůj protějšek dokonale poznáte a můžete se rozhodnout, zda vám vyhovuje, nebo ne.

Pak zákonitě přichází svatba, anebo rozchod. Lidé z okolí Laurinové se shodují, že to s ní její partneři nemají jednoduché. Když už si někoho přes svou náročnost vybere, ve vztahu musí být vše podle ní, je náladová a podle některých dokonce velmi povrchní, a tak pro pány není po několika letech soužití už tolik zajímavá.

Naposledy byla zasnoubená s pohledným stomatologem, jenže z plánované svatby sešlo hned dvakrát a nakonec přišel rozchod. „Nebylo to tím, že by si mě nechtěl už vzít, prostě to nějak vyprchalo,“ brání se Laurinová, která má s bývalým přítelem dceru MAJU (7) a ze soužití se známým rockerem PEPOU VOJTKEM (50) dceru VALENTÝNU (14). Vysněného syna už se nejspíš nedočká.

Bude si muset počkat

Herečka nechce spoléhat na to, že další vztah už vydrží napořád, a bez chlapa by tři potomky zvládala prý jen stěží. Čeho se ale nechce vzdát, je myšlenka na svatbu.

„Chtěla bych se vdát, ale jsem realistka.“ Tvrdí, že čím je starší, tím větší má na potenciálního manžela požadavky a sňatku navíc přikládá mnohem větší váhu, než v dnešní době doopravdy má. Spousta jejích přátel se prý pro manželský život rozhodne v euforii a nakonec se za pár let rozvádí.

Kdy bude veselka?

Ona by si ale přála, aby její manželství vydrželo napořád, a tak si partnery pečlivě vybírá a poté prověřuje v pětiletém vztahu. Že to zatím nevyšlo, ji až tolik netrápí, rozchody sice byly pokaždé velmi bolestivé, ale na druhou stranu věří, že ji osudová láska teprve potká, a tak se snaží být trpělivá. Momentálně to vypadá, že je od posledního rozchodu v roce 2012 sama. Nebo si alespoň soukromí tentokrát velmi střeží. Pokud ovšem další vážný vztah opravdu teprve hledá, je jasné, že se svatby dočká nejdříve za pět let. Nebo si ji nadělí ke kulatému jubileu.

Sabina se svou dcerou Valentýnou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden