Moje sladké tajemství

Vybojuje zpět své místo na výsluní?

Kdyby jí to nadřízení z televize Prima nezakázali, moderátorka zpráv Gabriela Lašková (28) by se do práce vrátila snad hned z porodnice. Okamžitě poté, co přivedla na svět syna Benedikta (7 měsíců), se totiž začala strachovat o své vyhřáté místečko.

Byla největší hvězdou po boku moderátora a bývalého sportovce Romana Šebrleho (44) a samozřejmě se zděsila, když uviděla její novou zástupkyni. Krásná blondýnka Eva Perkausová (24) chytila příležitost za pačesy a diváci si ji okamžitě zamilovali.

Lašková je sice velmi sympatická, ale své sokyni se zkrátka vyrovnat nemůže. Ta má totiž vše, co ona nemá. A to především to, že je téměř dokonalou mladší kopií moderátorky z konkurenční televize Nova, Lucie Borhyové (40), která patří mezi nejkrásnější a nejobdivovanější ženy českého showbyznysu.

Nechala si proto ostříhat vlasy na krátko, tak jako to měla při svém začátku kariéry. Tím kdysi diváky skutečně okouzlila a i z toho důvodu znovu vsadila na stejnou kartu. Sice jí to několik fanoušků pochválilo, nikoho tím však zvláště nešokovala. Jediného, koho to skutečně zasáhlo byl Misař, který si kvůli ní musel také nechat změnit účes. Jako muž by přeci nemohl mít delší vlasy než ona. Sama moderátorka navíc přiznala, že je po návratu velmi nervózní a mozek jí občas zapomíná.

S tím rozhodně sebevědomá Perkausová, která už je v moderování zpráv jako ryba ve vodě, problém nemá. Stesk po Šebrlem Navíc je všem jasné, že se Laškové musí stýskat po Šebrlem, po jehož boku se stala opravdovou celebritou.

O mladého Misaře se nikdo příliš nezajímá, a proto upadá i zájem o ni samotnou. O to bolestivější musí být pro Laškovou také fakt, že samotný Šebrle nijak zvláštně nesmutnil, když odcházela. Po jeho boku se objevila větší kráska, a proto mu oči jen zářily.

„Budou to výborné zprávy, zajímavá změna. Eva je skvělá, takže nemám strach, že by to nezvládla,“ řekl tehdy Šebrle. A tak se také stalo. Dalo by se i říct, že vedle blondýnky dokonce omládl a zdivočil. Svoje místo má navíc jasné, tak co by bojoval o svoji bývalou kolegyni.

S Evou se mohou zapsat do zpravodajských dějin podobně jako Borhyová s Reyem Korantengem (44). Není taková hvězda Perkausová mimo svoji krásu využívá proti Laškové ale i jiné zbraně. A to například to, že není nikomu příliš zavázána a nemá děti.

Může tedy obrážet večírky a tím si budovat jméno i mimo televizi. Paparazzi o ni mají větší zájem, protože je zkrátka více na očích. Také její profily na sociálních sítích jsou pro fanoušky mnohem zajímavější a zábavnější než ty Laškové.

Eva se totiž chlubí svoji dokonalou postavou s bujnými vnady a také zážitky. Zatímco Gabriela teď zahltila své obdivovatele pouze fotkami s Benediktem, takže si najde obdivovatelky spíše mezi maminkami. A jelikož v poslední době porodily také mnohem větší celebrity než je ona, budou se spíše soustředit na jejich rady. Zajímavější bude rozhodně například zpěvačka Monika Absolonová (42) nebo Agáta Prachařová (33), které se mohou pochlubit větší fanouškovskou základnou.

Chce další dítě Lašková navíc přiznala, že by se vůbec nebránila dalšímu dítěti, protože těhotenství i první měsíce prožívala velmi šťastně. „Až bude správný čas, tak mu pořídíme sourozence, když to půjde, a já doufám, že to bude bez problémů,“ řekla.

Vypadá to však tak, že pokud jí v televizi pšenka nepokvete, další dítě bude brzy na cestě. Tyto informace si však měla raději nechat sama pro sebe, protože pokud už o její touze vědí nadřízení, rozhodně jí její vysněné místo hlavní moderátorky nevrátí.

Byli by sami proti sobě, kdyby museli za krátkou dobu opět dělat personální změny a přesuny.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden