Můj kousek štěstí

Vybral si ale fakt „drsnou“ karanténu

Vánoce a Nový rok na teploučkých Kanárech, daleko od problémů doma a jen s nepatrným rizikem chytit od někoho koronavirus. Tak si užil letošní svátky hitmaker Michal David. Na Tenerife už je přes dva měsíce, tedy nenechává nic náhodě.

Onemocnět nehodlá, počká si tady na vakcínu a bude klid. David je prostě mazaný jako starý lišák. Ví třeba, že na oslavu svých narozenin je dobré pozvat premiéra, byť ho část jeho fanoušků upřímně nenávidí, věděl ostatně také už kdysi dávno, že složit hloupoučkou písničku k totalitní spartakiádě se mu stonásobně vyplatí. Jistě, bez nepopíratelného talentu by to nešlo. David je hlavně výborný muzikant. A to ho slušně živí.

Jeho peníze lákají i jiné

Hudba mu vydělala majlant a on si za něj teď může koupit zdraví pro sebe i svou rodinu. Není divu, že takhle zdánlivě lehce vydělané velké peníze lákají i jiné chytráky. Jeden z nich nedávno prodával vstupenky na neexistující Davidův koncert. Takhle si ovšem počíná jen hlupák, kterému jako následek jeho chamtivosti hrozí, že za svou pitomost bude nakonec sedět. Ovšem v dost nepříjemném chládku. Takhle se na Kanáry nejezdí.

Za vodou, jó za vodou...

Klávesista, skladatel, ale především také šikovný producent několika muzikálů Michal David, který si kdysi vzal za ženu bývalou špičkovou tenistku Marcelu Skuherskou (60) a má s ní dceru Kláru (31), co už tátovi dala vnuka Sebastiana (10), evidentně ví, do čeho se má kdy v životě pustit. Možná mu radí jeho teta, známá kartářka Dagmar Kludská (76).

A teď mu nakázala, aby raději zůstal za vodou. Tam je ovšem tenhle mazaný chlapík celý život. Dlužno spravedlivě dodat: Budiž mu přáno. Kromě již zmíněných Poupat složil například i zásadní hit pozdní kariéry Heleny Vondráčkové (73) s názvem Dlouhá noc. Sám natočil patnáct alb a za další písničky jsou mu vděční mnozí čeští slavíci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden