Můj čas na kafíčko

Vybrat toho pravého mi pomohla zesnulá babička!

Magický rituál mi dal jasnou odpověď ze záhrobí!

I když tu s námi naši milovaní už nejsou, mohou náš život nadále ovlivňovat. Například napovědět nám při výběru partnera.

Moje babička pro mě byla odjakživa někým, komu jsem se mohla svěřit a od koho jsem dostávala rady. S rodiči jsem moc nevycházela, navíc byli stále pracovně zaneprázdněni. Všechna moje tajemství tedy znala babička. Dožila se hezkého věku pětaosmdesáti let a já se k ní chodívala poradit i jako vdaná žena.

Mohla jsem mít jen jednoho

Se svým prvním manželem jsem byla deset let, víc už jsem nezvládla. Pil, neměl daleko k domácímu násilí a o našeho syna nejevil zájem. Hodně dlouho jsem hledala nového partnera, i proto, že jsem po této zkušenosti mužům moc nevěřila. Pomalu jsem se začínala bát, že zůstanu sama.

Pak se stalo ale něco zvláštního, v krátké době jsem poznala hned dva muže, kteří vypadali jako dobří partneři pro budoucnost. Oba byli zajímaví a jeden jak druhý měl o mě zájem. Jenže já si mohla vybrat pouze jednoho. Nehodlala jsem se znovu zklamat a tak jsem dlouho váhala.

Často jsem přemýšlela, jak by se na oba mé nápadníky dívala babička. Co by mi asi poradila, kdyby ještě žila? Rozmlouvala jsem s ní v duchu. Pak jsem se jednoho dne rozhodla, že se jí prostřednictvím magického rituálu zeptám přímo.

Dostala jsem zřetelné znamení!

Našla jsem v jedné staré knize návod, jak se spojit s mrtvými. Udělala jsem si doma na stolku malý oltář s fotografií babičky. Zapálila jsem svíčku. Před fotografii jsem položila dva papírky se jmény mých ctitelů. Poprosila jsem babičku, aby mi dala znamení.

Po chvíli svíčka zhasla, jako by ji někdo sfoukl. Současně proud vzduchu odsunul jeden z lístečků pryč. Pochopila jsem, že zůstalo jméno toho, koho si mám vybrat. Brala jsem to jako babiččinu odpověď a radu. Dopadlo to dobře.

Za muže z lístečku, který zůstal u fotografie, jsem se pak provdala. O tom druhém jsem se dozvěděla, že rozvíjel vztahy hned s několika ženami najednou. Věřím, že z onoho světa takové věci zesnulí vidí a umí dát najevo svojí vůli!

Jana B. (55), Zlín

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden