Můj čas na kafíčko

Vydělají na pobytu ve vězení?

Zatímco Tomáš Řepka (45) bručí ve vězeňském mundúru, jeho osudové ženy se tak trochu přiživují na jeho „slávě.“ O bývalých fotbalových hvězdách se jen tak nikde nepíše, neštěkne po nich pes. To Tomáš je mediální hvězdou, i když za vysokou zdí.

Aktuální partnerka Kateřina Kristelová (39), čerstvě poskytla rozhovor, kde připomíná, jak moc se jí stýská, jaké milostné dopisy jí z Borů Tomáš posílá. „Hodně věcí mi neuměl říct, ale dokázal je napsat. Dojal mě.“ Ale hlavně nezapomene zdůraznit, že Tomáš sepisuje knihu o svém životě, kde to všechno řekne naplno. Skoro to vypadá, že i ty dopisy by se daly nějak zpeněžit. Dopisy z vězení, to bývá slušný kšeft, jak víme.

Také jeho ex, někdejší modelka Vlaďka Erbová (38) se potřebuje přiživit. Ono se o ní jinak také moc nemluví. Tak alespoň ukázala fotku jejich syna se slovy „Je to malý Řepka a já ho takového miluju, jako kdysi jeho tátu.“ přiznala nečekaně. Najednou je jedno, že bývalý fotbalista se s ní soudí kvůli neplacení alimentů, Erbová asi prostě chce být vidět.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden