Můj čas na kafíčko

Vydělává Ivana Gottovi další miliony?

Zlatého slavíka Karla Gotta (79) ve všech jeho akcích zastupuje agentura Karel Gott Agency, vedená jeho manželkou Ivanou Gottovou (42). Podle finanční uzávěrky, spojené s účetnictvím, je jasně vidět, že se jim velice dobře daří! K poslednímu prosinci 2017 prý měla aktiva, což je označení pro nemovitý a movitý majetek společnosti, ve výši 4 293 000 korun!“ Podle dostupných informací si polepšili oproti předchozím rokům až o dva miliony!  Kde všude ty peníze vydělávají? Podle lidí z jejich okolí to není rozhodně ze zpěvu! Opravdu je Ivana Gottová tak neuvěřitelně šikovná v marketingu a vedení tak úspěšné společnosti?

Celá rodina umí dobře vydělávat!

Pozadu nejsou ani jejich nejmladší členové rodiny! Dcery Charlotte Ella (12) a Nelly Sofie (10) už samy hrají v muzikálech, například Mata Hari a Antoinetta – Královna Francie. V minulém roce si Charlotte se svým slavným tatínkem zahrála i v nové české pohádce Když draka bolí hlava. Ale skutečně mají obě dívenky takový talent? Jsou opravdu po tatínkovi tak nadané? Médii se totiž jeden čas nesly informace, že jim k tomu pomohla určitá protekce, která s jejich talentem rozhodně nemá co dělat! Je to pravda? Sám Gott s úsměvem dokonce vtipkuje, že kolegové na jeho holčičky pějí chválu jen kvůli jeho jménu, ale co když má pravdu? Proč v tomto případě řešit talent, když peníze umí také vydělat? Ale je pravdou, že by nebyly tolik obsazované, kdyby pár dokonalých genů po svých rodičích nezdědily!

Pouhý zpěv už Mistra neživí?

Zlatý slavík si v posledních měsících prošel doslova peklem. Více než doma byl po nemocnicích a musel rušit jeden koncert za druhým. Co mu tedy vydělává nejvíce peněz? Pěkný balík mu mohou vynášet jeho obrazy, které ve volném čase maluje, nebo spolupráce s dalšími producenty, kteří z jeho hitů tvoří další muzikály. Jedno je jisté: dokud Ivana bude svého manžela zastupovat, rozhodně o peníze nouzi mít nebudou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden