Moje sladké tajemství

Vydělává na své rodině

Televizní reklamu natočila už několikrát, tentokrát to ale vypadá, že ztratila veškerou soudnost. Vyhledávána herečka a moderátorka Tereza Kostková (42) je novou tváří reklamní kampaně firmy, která se zabývá výrobou doplňků stravy a kosmetických přípravků.

Nabylo by na tom nic tak divného, kdyby Tereza do kšeftu nezatáhla celou rodinu. Tedy i slavného otce, herce Petra Kostku (80), matku Carmen Mayerovou (74) i syna Toníka (11)! Chybí jí peníze? Na první pohled by si divák mohl myslet, že Kostkové chybí peníze.

To je ale nesmysl. Finance by měla mít, vždyť aktuálně září s Markem Ebenem (60) v televizním pořadu StarDance, točí seriál a hraje divadlo. V minulosti už dokonce sama od sebe prohlašovala, že ruší práci, protože peníze má a chce se věnovat rodině.

Teď to ale vypadá, že vydělává kde může. Každá koruna se hodí Na druhou stranu je pravda, že má pořád co platit, protože si žije na vysoké noze. Nejdříve se totiž přestěhovala do velkého bytu s terasou, který rozhodně nebyl levný.

V létě se ale začalo proslýchat, že koupila obrovskou vilu po muži, který údajně skončil ve vězení. Finance možná odtekly tam a ona teď potřebuje každý kšeftík, aby měla na živobytí. Její rodiče, jakožto důchodci, na tom také nemusejí být dobře.

Je ale s podivem, že zrovna takoví herečtí velikáni propůjčili obličeje kapslím, které měsíčně vyjdou na necelých 1400 korun. Opravdu má tohle klan Kostkových zapotřebí? Nebo je do toho uvrtala právě Tereza?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden