Můj čas na kafíčko

Vydělávají obrovské sumy!

Mnoho let našeho nejslavnějšího zpěváka Karla Gotta (80) zastupovaly profesionální agentury. Gottova kariéra pod nimi vzkvétala, zisky rostly, samozřejmě i těm firmám. To druhé se ale znelíbilo Karlově manželce Ivaně (43).

Usoudila, že je načase přestat platit někomu provize, a ukrajovat rodině. Po dohodě s Karlem nechala celý tým propustit a řízení se ujala sama. Nejdřív manželé založili firmu Karel Gott Agency, s.r.o., pak nechal zpěvák za jednu korunu českou svůj podíl na firmě přepsat na manželku.

Od té doby, dá se říci, má Ivana Karla „pevně v rukách“. Je jediným jednatelem a majitelem společnosti, stará se o zpěvákův management, o veškeré jeho finanční záležitosti, autorská práva, reklamní kampaně, je jedinou majitelkou ochranné známky s názvem Karel Gott.

Nejdřív to šlo ztuha, ale dnes má firma na účtu kolem pěti milionů. Jeden tok peněz ale pomalu vysychá, protože Karel musel kvůli zdravotním problémům úplně přestat s koncertováním. Přesto si na nedostatek peněz nemůže pár stěžovat.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden