Moje šťastná hvězda

Vydra a Boušková se pořád vášnivě milují. Kdo jim lásku neustále ničí?

Herečka ze seriálu Policie Modrava Jana Boušková (70) a herec Václav Vydra (68) jsou jedním z nejstabilnějších párů českého showbyznysu. I když si nikdo nedokáže představit, že by někdy měli být jeden bez druhého, stále má někdo potřebu o nich rozšiřovat různé fámy a polopravdy.

Další pomluvy?

Zrovna nedávno se nám dostaly do ruky informace, že se má Vydra potají za zády Bouškové stýkat s mladší herečkou. Seznámit se měli na natáčení a herec má být z její krásy úplně vedle. Dokonce si snad měli i užít vášnivé chvilky.

V redakci se ale podobným pomluvám jen smějeme. Dobře víme, že to není poprvé a nejspíš ani naposledy, co se jim snaží někdo ublížit. V minulosti se spekulovalo, že má Vydra milenku na svém statku a pravidelně za ní jezdí. Nikdy se to ale nepotvrdilo a jsme si jisti, že je to i tento případ.

Herec je své manželce oporou už více než čtyřicet let. Sám byl do ní zamilovaný už během studií, ale ona tehdy dala přednost herci Petru Svojtkovi (†35). Když jí ale manžel tragicky zemřel, Václav Vydra jí rychle dokázal, že je ten pravý.

Vzali se v roce 2006 a od té doby spolu prožívají jen krásné okamžiky. A my věříme, že jich v následujících letech ještě přibude.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden