Moje sladké tajemství

Vydrží jim láska?

Přelétávání jim prý vyhovuje, vydrží jim to napořád?

Zpěvačka Dara Rolins (49) překvapila na Instagramu odvážným příspěvkem, kde je vidět, že to mezi ní a fotbalovou legendou Pavlem Nedvědem (49) pěkně jiskří. Jenže přece jen časté přelétávání je časem může omrzet. Aby pak nepřelétli k někomu třetímu.

Ovšem realita byla i jiná. Pavel (49) zrovna v ten den letěl zpět do Turína, ale Dara (49) si nezoufala a dodala, že se vrátí a bude mít svůj happy end. Rolins také přiznává, že její život má dost striktní režim, a miluje jednou za čas náhle zmizet a na pár dní se někam ztratit.

Zpěvačka po dlouhé době našla chlapa, na kterém doslova visí.

To pro ni zní jako geniální spojení, mít přítele v cizině a tady na sobě makat. Už půl roku fungují jako přelétaví ptáci, chvíli jsou v Česku, pak zase Dara frnkne za ním do Itálie. Kufry tak má nejspíš neustále sbalené a tento životní styl jim podle všeho zatím vyhovuje.

Před padesátkou má tělo bohyně.

Dara je navíc velmi akční žena, která tvrdí, že žena by měla být nonstop v pohybu a neustále dělat něco pro sebe a své blízké. Podle ní když je člověk šťastný uvnitř, dělá šťastnými i lidi kolem.

Kromě cestování, aby se k sobě přiblížili, zažívají i luxusní dovolené. V zimě vyrazili do Italských Alp, poté navštívili velkou exotiku na Maledivách. Ti dva si umí skutečně užívat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden