Moje šťastná hvězda

Vydržuje si bývalou partnerku?

Když FELIX SLOVÁČEK (78) a LUCIE GELEMOVÁ (38) oznámili svůj rozchod, bylo to překvapení. Opravdu se ale rozešli? Nebo snad překonali problémy a jsou zase spolu?


Smělé plány Lucie Gelemové (38) v oblasti umění by se asi jen sotva mohly obejít bez pomoci jejího bývalého partnera Felixe Slováčka (78). Ačkoli se pár oficiálně rozešel v květnu letošního roku, často jsou viděni spolu takřka ruku v ruce.


Nijak se neskrývají a svými vřelými vztahy se netají. Snaží se brunetka využít vlivu a peněz svého bývalého partnera, nebo je v tom něco víc? Po rozchodu s hudebníkem se rozhodla výtvarnice skončit i s prací na Hradě, kde pracovala v týmu restaurátorů.


Odůvodnila to tím, že si zařizuje život v rodných jižních Čechách. Navíc si chtěla podle svých slov užít dlouhou dovolenou a načerpat zase inspiraci k malování.


Je bez práce, ale ne bez peněz


V současné době je ale údajně stále bez práce a vyvstává tak otázka, kde bere peníze na živobytí. „Nechávám to otevřené. Teď se věnuji přípravě vernisáže,“ svěřila se Lucie s tím, že co bude potom, je zatím ve hvězdách.


Není žádným tajemstvím, že Slováček svou bývalou partnerku vždy štědře podporoval a i po jejich rozchodu jí měl významně pomoci třeba s výstavou. Vyloučené tak není, že jí tak stále od bývalého milence plyne nějaká ta apanáž.


Slováček by tím paradoxně zabil dvě mouchy jednou ranou. Pomohl by ženě, ke které očividní stále něco cítí, a také by si tím rýpl do manželky Dády Patrasové (65), která se už několikrát nechala slyšet, jak jí vadí, že Felix dává Gelemové peníze, které jsou v podstatě i její.


Má výčitky svědomí?


S ohledem na to, jak se k sobě Gelemová se Slováčkem mají, se spekulovalo, že jsou zase spolu. „Pro mě je Felix součástí života a mé rodiny,“ říká výtvarnice, která se rozhodla ukončit sedmiletý vztah se Slováčkem, protože toužila po dětech.


Hudebník prý chvíli zvažoval, že by možná ještě miminko zvládl, nakonec ale usoudil, že je to nesmysl. Možná že ho tíží svědomí a snaží se bývalé partnerce všechno vynahradit finanční injekcí, která by jí start do nového života výrazně usnadnila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden