Moje šťastná hvězda

Vydupal si novou roli

Protože přišel o svůj hlavní příjem, musí si hledat práci jinde. Oblíbený Martin Zounar (53) se ocitl na dně, neboť donedávna nemohl zavadit o jediný kšeft.

Nakonec se mu nejspíš ale poštěstilo. Před pár dny se měl totiž pochlubit svým přátelům obrovskou novinkou. Zounar se má stát jedním z  hlavních představitelů nové řady Ordinace v růžové zahradě.

I přesto, že se tvůrci zařekli, že nebudou do projektu obsazovat okoukané tváře z předchozích řad, u Martina udělali kvůli velké oblíbenosti u diváků zřejmě výjimku.

Svatba bude

Herec by tak měl poděkovat hlavně svým fanouškům za to, že si ho vyloženě vydupali. Moc se má také těšit na staronovou spolupráci se svojí bláznivou kolegyní Martinou Randovou (49), kterou taktéž všichni zbožňují.

Navíc se mu blýská na lepší časy i v soukromí. Už dlouho herec neprozradil nic ohledně svatby s psycholožkou Kateřinou (40), až to začalo být všem podezřelé a báli se, že se ti dva rozešli. Zounar ale překvapil, nejenže jsou spolu, veselka se navíc bude konat už velmi brzy. Tak snad se něco nepokazí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden