Moje sladké tajemství

Vydupala si na něm konečně svatbu?

Snem každé ženy je mít přepychově vystrojenou veselku. Po tom patrně dlouho prahne supermodelka Daniela Peštová (48), která už léta žije po boku zpěváka Pavola Habery (56). Jak je vidět, tak se zřejmě její přání naplnilo.

Spekuluje se teď o tom, že ji Pavol konečně požádal o ruku! Nastalo usmíření Před nějakou dobou se přitom řešila jejich partnerská krize. U Pavola s Danielou totiž nastal chaos v tom, jak si každý z nich představoval jejich společnou budoucnost.

Dokonce si začali dělat natruc nepříjemnosti. Pavol například zmínil, že si rozhodně nehodlá vzít Peštovou za ženu. Tím si ji ale zřejmě dost rozhněval. V současné době to však vypadá, že u nich nastal zásadní zvrat! Peštová přidala na internet po hodně dlouhém období fotografii s Haberou, kde jsou jak dvě hrdličky.

Navíc ke snímku přidala popisek a sdělila, jak je pro ni důležitá láska a porozumění. Uskuteční svůj slib? Vypadá to, že její partner pochopil, jak jsou pro ni vdavky podstatné. Zřejmě se Habera styděl za svoje silná slova, a proto se snažil vše napravit.

Patrně velmi rychle změnil názor a běžel do klenotnictví pro ten nejkrásnější prsten. Otázkou nyní je, kdy se konečně Peštová dočká svatby. Přece jenom by nebylo vhodné, aby ji její milý opět trápil a veselku oddaloval na neurčito. Očividně by Peštová nemusela unést, kdyby ji její milovaný opět zklamal a jen sliboval.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden