Můj kousek štěstí

Vyhádá si u manžela další roli?

Jako scenáristka si filmové role psala na tělo. Bude v tom pokračovat?

Sotva se vdala, už to vypadá na trable. O vztahu Sandry Novákové (40) se mluví v souvislosti s hádkami.

Herečka sama přiznává, že je dost temperamentní, a když se jí něco nelíbí, dá to jasně najevo. Co se jí ale na jejím manželství už tak krátce po červnové svatbě nezdá?

Konečně na plátně

Láska s režisérem Vojtěchem Moravcem (35) pro ni může být jako splněný sen. Nejenže jí vztah přinesl dnes již šestiletého syna Mikuláše, současně si ale dlouho nemohla stěžovat, že by neměla práci.

Spojení režisér – herečka totiž v tomto případě funguje skvěle. Moravec má na kontě nejeden seriál a jistě není náhodou, že výrazné role v některých z nich hrála právě jeho žena.

Moravce si vzala přímo na premiéře jejich filmu Hádkovi.

Vzpomeňme jen na seriál 1. MISE, kam se přesunala z úspěšných Sestřiček. Aby toho nebylo málo, pustili se spolu i do tvorby filmů, a tak se Nováková dostala po delší době i na filmová plátna. Za vztah s režisérem by tak měla být vděčná. Přesto to ale vypadá, že doma právě idyla vždy nevládne.

Co riskuje

„Umíme se pohádat opravdu temperamentně,“ tvrdí brunetka a říká, že pokud se lidé umějí usmířit, je hádání v pořádku. To je zajímavý názor, zejména, když dodává, že ona se usmiřovat moc nedovede. To obvykle nechá na manželovi.

Proč jsou tu ale hádky zapotřebí? Souvisí to snad s tím, že herečka nemá na stole žádnou novou roli? Nedávno spolu dotočili další seriál, kde si opět střihla hlavní úlohu, v dohledné době ji ale prý nic podobného nečeká.

Zdá se, že pokud bude chtít pan režisér doma klid, měl by rychle něco vymyslet. Nebo by měla Sandra frustraci řešit s chladnější hlavou. Přece jen na status vdané paní čekala s Moravcem deset let, byla by tedy škoda ho tak záhy proměnit ve status – rozvedená...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden