Můj kousek štěstí

Vyhazov kvůli lásce k muži!

Přiznání po letech

S peprným přiznáním přišla hvězda nekonečného seriálu Ulice Filip Rajmont (44). Z pozice kantora byl prý vyhozen poté, co si začal románek s jedním ze svých studentů. Přesně s takovou informací šokoval v nedávném rozhovoru.

Víc než kamarádi

Herec se s tím zkrátka nepáře. Se svou homosexuální orientací se nejenže netají, dokáže se navíc o svých vztazích s muži i otevřeně rozpovídat. I za cenu, že z toho může být pořádný skandál. Nedávno se tak třeba pochlubil tím, že mu prý jeden z jeho románků výrazně zasáhl i do kariéry.

Ovšem, nikoli do té herecké, ale do té učitelské. Učitele Otíka totiž nehraje jen v Ulici, ale před několika lety byl kantorem i v reálném životě. Vyučoval na DAMU. Tam se ale měl sblížit s jedním ze studentů, jejich vztah se provalil, a Filip byl ze školy bez milosti odejit.

Byl to Lupták, kvůli kterému Rajmont mazal z katedry. Jeho zakázaná láska z kantorského období se může stát inspirací pro moderní telenovelu.

„Vyučoval jsem a blíž jsem se kamarádil s jedním ze studentů, se kterým jsem pak sedm let žil. A to se nehodí,“ rozpovídal se Rajmont o svém románku, který ho stál místo učitele.

Není neznámý

Celý příběh je o to zajímavější, že studentem, s nímž se prý herec před lety sblížil, není podle všeho nikdo neznámý. Rajmont totiž neváhal veřejně „propálit“ i jeho jméno, které je jistě pro mnohé překvapením, zejména pro diváky seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Oním studentem je prý totiž Ivan Lupták (35), jenž hraje doktora Kratochvíla, fešáka, jež zamotal hlavu nejedné kamenické krasavici, třeba sestřičce Radce v podání Anny Slováčkové (26). V osobním životě u něj ale dámy zřejmě šanci nemají, což veřejně přiznal teprve před pár lety. Jeho vztah s Rajmontem je dnes už ale minulostí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden