Můj kousek štěstí
Vyhazov kvůli lásce k muži!
Přiznání po letech
Vyhazov kvůli lásce k muži!

S peprným přiznáním přišla hvězda nekonečného seriálu Ulice Filip Rajmont (44). Z pozice kantora byl prý vyhozen poté, co si začal románek s jedním ze svých studentů. Přesně s takovou informací šokoval v nedávném rozhovoru.

Víc než kamarádi

Herec se s tím zkrátka nepáře. Se svou homosexuální orientací se nejenže netají, dokáže se navíc o svých vztazích s muži i otevřeně rozpovídat. I za cenu, že z toho může být pořádný skandál. Nedávno se tak třeba pochlubil tím, že mu prý jeden z jeho románků výrazně zasáhl i do kariéry.

Ovšem, nikoli do té herecké, ale do té učitelské. Učitele Otíka totiž nehraje jen v Ulici, ale před několika lety byl kantorem i v reálném životě. Vyučoval na DAMU. Tam se ale měl sblížit s jedním ze studentů, jejich vztah se provalil, a Filip byl ze školy bez milosti odejit.

Byl to Lupták, kvůli kterému Rajmont mazal z katedry. Jeho zakázaná láska z kantorského období se může stát inspirací pro moderní telenovelu.

„Vyučoval jsem a blíž jsem se kamarádil s jedním ze studentů, se kterým jsem pak sedm let žil. A to se nehodí,“ rozpovídal se Rajmont o svém románku, který ho stál místo učitele.

Není neznámý

Celý příběh je o to zajímavější, že studentem, s nímž se prý herec před lety sblížil, není podle všeho nikdo neznámý. Rajmont totiž neváhal veřejně „propálit“ i jeho jméno, které je jistě pro mnohé překvapením, zejména pro diváky seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Oním studentem je prý totiž Ivan Lupták (35), jenž hraje doktora Kratochvíla, fešáka, jež zamotal hlavu nejedné kamenické krasavici, třeba sestřičce Radce v podání Anny Slováčkové (26). V osobním životě u něj ale dámy zřejmě šanci nemají, což veřejně přiznal teprve před pár lety. Jeho vztah s Rajmontem je dnes už ale minulostí.

Související články
Pětice španělských kriminálníků se rozhodla pro zajímavý způsob přivýdělku. Založili si účty na sociálních sítích a předstírali, že jsou americký herec Brad Pitt (60). Jejich cílem bylo zmanipulovat hercovy starší fanynky a dostat z nich peníze. „Moje láska k tobě je opravdová. City jsou v mém srdci navždy, prosím, odpusť mi a přijmi mě,“ psali podvodníci jeho fanynkám. Jakmile získali jejich důvěru, podařilo […]
O problémech v manželství herečky ze seriálu ZOO a scenáristy Rudolfa Merknera (52) se mluví už pár měsíců. Vše prý došlo tak daleko, že plánují rozvod. Podle některých informací to navíc vypadá, že Jana Bernášková (43) už má náhradu v podobě bývalého přítele, režiséra Davida Drábka (54). Spolu mají dceru Justýnu (18) a v poslední době mnoha lidem […]
reklama
Moderátorka Eva Perkausová (30) patří mezi nejkrásnější české celebrity. Jenže samozřejmě ani to jí nezaručí, že udrží choutky svého manžela Ivana Hecka (41) na uzdě. Kolem staršího podnikatele se mají dlouhodobě pohybovat různé ženy. Přitahuje je nejenom tím, že je dobře zajištěný, ale i jeho vypracovaná postava. Nedokázal odolat pokušení? Dlouho měl různým svodům odolávat, ale nedávno podle našeho […]
Moje šťastná hvězda / 22.10.2024
Dlouhých sedm měsíců od plastické úpravy Dara Rolins (51) poprvé vyšla do společnosti! Konečně se odvážila. Dá se to chápat. Od chvíle, kdy unikly informace o jejím omlazovacím zákroku, si lidé nebrali servítky a v komentářích snad soutěžili o nejhorší urážky. Někteří v hodnocení jejího vzhledu zašli tak daleko, že ji přirovnali k Evě Pilarové (†80) […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz