Moje šťastná hvězda

Vyhazov z televize.

Čekali od nich víc.

Na televizních obrazovkách se příliš dlouho neohřáli. V polovině loňského listopadu se MICHAL SUCHÁNEK (51) a RICHARD GENZER (50) těšili z návratu. V pořadu Kdo to ví? teď dostali padáka. Vedení televize se s nimi nekompromisně rozloučilo.

Skončil i moderátor pořadu herec MICHAL NOVOTNÝ (37). Informace o tom, že oba baviči i herec už nedostali šanci na přípravách druhé řady pořadu, nám potvrdila i mluvčí televize KRISTÝNA ŠMEJKALOVÁ. „Ano, mohu opravdu potvrdit, že TV Barrandov ukončila s těmito pány spolupráci.

Věříme, že se v budoucnu opět setkáme v jiných připravovaných pořadech,“ uvedla. Čekali od nich víc Podle informací, které máme k dispozici, od obou bavičů očekávala televize víc. „V dobrém konceptu pořadu prostě jejich humor diváky tolik neoslnil.

Proto museli z kola ven,“ řekl nám zdroj z televize. V druhé řadě pořadu, která startuje 8. února, diváci uvidí DANU MORÁVKOVOU (45) a ALEŠE CIBULKU (39). Moderátorem se stane také MARTIN ZOUNAR (49). Je evidentní, že vedení televize věří, že právě nová trojice bude tím, co přitáhne k obrazovkám v souboji o koláče sledovanosti více diváků.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden