Můj čas na kafíčko

Vyhlášený slušňák Tom Hanks byl tři roky nevěrným manželem!

Můj čas na kafíčko

„Ať už jsme prošli čímkoliv, vždycky mě milovala takového, jaký jsem byl.“

O své ženě Ritě Wilson (64) říká herec Tom Hanks (65), že ať už prošli čímkoliv, vždycky ho milovala takového, jaký byl. Romantika z jejich vztahu nezmizela ani po letech.

Velkou ranou bylo pro Toma Hankse (65), když se jeho rodiče rozvedli. Bylo mu tenkrát pouze pět let a on zůstal u otce. Díky němu získal dobrý základ do života, pracovitost a slušnost. Někdy to bylo Tomovi na škodu, ve škole byl spíš uzavřený a neměl mnoho kamarádů.

Vyhnul se večírkům a drogám!

Osamělost vehnala Toma i do prvního manželství. Jeho vyvolenou se stala spolužačka ze střední školy Samantha Lewes (†49). V pouhých jednadvaceti letech se tak Tom stal otcem, když se mu narodil syn. Dcera přišla na svět necelých pět roků nato. Při zpětném pohledu tuto manželskou zkušenost Tom oceňuje.

„Nezačal jsem kouřit, nebral jsem drogy, nechodil na večírky. Pil jsem jen občas a trochu. Spát jsem chodil v deset hodin večer. Pravidla byla

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden