Moje šťastná hvězda

Vyhlásí Felixovi Dáda válku?

Téměř přes noc se jí zhroutil celý svět. Do poslední chvíle DÁDA PATRASOVÁ (65) věřila, že bude zase šťastná. Teď chystá krutou pomstu.


Před pár dny vyšlo najevo, že se Dáda Patrasová (65) o konci vztahu svého muže Felixe Slováčka (78) s milenkou Lucií Gelemovou (38) dozvěděla až z internetu.


Myslela si, že jde o pouhý vtip, neboť měla za to, že kdyby to byla pravda, přece by byla první, kdo by se to dozvěděl. Ovšem jejího muže asi ani nenapadlo zmínit se o tom, že ho milenka poslala k vodě. Přesto nejspíš do poslední chvíle doufala, že se k ní Felix vrátí a všechno bude jako dřív.


Rozešli se snad jen naoko a ve skutečnosti spolu pořád jsou?

Žádost o rozvod?

V posledních dnech ovšem vychází najevo spousta dalších zajímavých informací. Gelemová sice Slováčka oficiálně opustila, ale zcela se ho vzdát za žádnou cenu nehodlá.

Nedávno dokonce Slováček za Gelemovou přijel až do jižních Čech, kde má jeho expartnerka chalupu. Důvod návštěvy byl prostý, Lucie s ním chtěla oslavit jeho narozeniny a uspořádat mu velkolepou party.

Hudebník se samozřejmě nechal pohostit velmi rád a při té příležitosti se nezapomněl zástupcům médií pochlubit tím, jak moc si váží toho, že ho výtvarnice nevytěsnila ze svého života, a naopak chce, aby zůstali přáteli. Mnohem méně nadšená z toho však byla Dáda, která ani o této události nic netušila.

Podle všeho nemůže Dáda přijít Felixovi na jméno.

Byla zlostí bez sebe

Když se k ní zvěsti o oslavě donesly, rozzuřila se a prohlásila, že prý Felixe už doma nechce. A rozhodně už nečeká, že by se k ní ještě někdy vrátil. Rozhodla se, že ho bude zcela ignorovat a odteď už pro něj nehne ani prstem.

Vadí jí, že je kvůli němu všem jen pro smích a všichni jí volají a píší zprávy, neboť chtějí vědět, jak to tedy mezi nimi je.

Už o Felixovi nechce ani slyšet, a dokonce se proslýchá, že znovu vážně zvažuje, že podá žádost o rozvod. Sice ví, že se do toho Felix, kvůli případnému majetkovému vyrovnání nehrne, ale evidentně jí dochází trpělivost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden