Moje sladké tajemství
Vyhlásila do světa, že žádné dítě nebude!
Myslel si, že už je na rodinu připravena
Vyhlásila do světa, že žádné dítě nebude!

Karanténa vzala za své a po ní se plány v životě Taťány Kuchařové (32) a Ondřeje Gregora Brzobohatého (37) opět změnily. Proč už není založení rodiny na pořadu dne?

Není to tak dávno, co modelka Taťána Kuchařová (32) otevřeně mluvila o založení rodiny s hudebníkem Ondřejem Gregorem Brzobohatým (37). Popisovala, jak velkou výzvou pro ni role matky bude a jak už mají všechno doma naplánované.

Z ničeho nic je všechno jinak

Jenže o pár měsíců později už se zdá, že je všechno úplně jinak. Krásná modelka se nechala slyšet, že založení rodiny rozhodně není na pořadu dne. A ačkoli tak poměrně hodně celebrit za poslední týdny oznámilo těhotenství, či rovnou porodilo, Taťána je následovat nechce. „Asi ještě ne, ještě to chvíli vydržím,“ prozradila v nedávném rozhovoru. A těžko říct, proč se zničehonic opět brání stát se maminkou, když to ještě nedávno vypadalo, že s Ondřejem pracují na tom, aby se stali rodiči. Může za to snad karanténa?

Dolehla na ně „ponorka“?

Třeba se během ní slavný pár několikrát pohádal, a Kuchařová zjistila, že si moc nedovede představit, že by její život měl spadnout do nějakého rodinného stereotypu. Třeba tak nemluvila úplně pravdu o tom, jak moc si společné chvíle s manželem užili. „Musím říct, že nám toto období prospělo. Bylo to hezké a příjemné vstávat každý den v klidu s tím, co si asi dnes uděláme k obědu a jaký film si pustíme,“ prozradila modelka, jak si spolu v karanténě užívali, ale třeba tím ve skutečnosti chtěla jenom zakrýt krizi, kterou u nich pandemie nemoci Covid-19 odstartovala.

Možná byl až moc urputný

Co když během ní Ondřej tak moc tlačil Taťánu k tomu, aby začali pracovat na miminku, až způsobil, že svou manželku vytočil a ta teď o miminku nechce ani slyšet? Přece jen Kuchařová byla dlouhá léta zvyklá se soustředit na svou kariéru, a i když v závěru uplynulého roku začala mluvit o dětech, naznačovala, že to okamžitě nebude. Ondřej si to ale patrně tehdy špatně vyložil a myslel si, že už je jeho manželka na rodinu připravena. A právě během karantény možná cítil, že je ideální možnost vztah znovu posunout a začít na společných potomcích pracovat.

Práce znovu vede

Pokud to ale tak skutečně bylo, evidentně u své drahé polovičky příliš nepochodil, a naopak mohl i způsobit, že Taťána o těhotenství zase nějakou dobu nebude chtít ani slyšet. Navíc když po návratu z izolace okamžitě začala pracovat. „Znovu se začínají realizovat produkce, focení i natáčení. Nedávno jsem natáčela na Staroměstské radnici, fotili jsme v centru Prahy a čeká mě další kampaň pro jednu přírodní biokosmetiku a další zakázky,“ je radostí bez sebe a nejspíš v této době nemá ani pomyšlení na to, že by místo toho začala shánět výbavičku  pro novorozence a zajímat se o těhotenskou módu.

Předchozí článek
Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz