Moje šťastná hvězda

Vyhrocený spor spatřil světlo světa až teprve nedávno

Moje šťastná hvězda

O tom, že došlo k velké slovní přestřelce mezi Vladimírem Menšíkem a Pavlem Landovským, dlouho nikdo netušil. Na vině byla hlavně politika, která je údajně navždy rozdělila.

Zatímco jedni Pavla Landovského (78) obdivovali, jiní mu nemohli přijít na jméno. Svoji roli sehrála těžká doba minulého režimu, která se na herci hluboce podepsala. Stála ho prý mimo jiné i přátelství s Vladimírem Menšíkem (58).

Není mnoho herců, o kterých by se dalo říct, že byli během svého života nepřehlédnutelní a zcela nenapodobitelní – o Pavlu Landovském (†78) to ale rozhodně tvrdit můžeme. Slávu mezi obyčejnými lidmi si nevydobyl žádnými lacinými kousky v estrádách, nýbrž svým mimořádným hereckým talentem.

Jediná škoda je, že kvůli minulému režimu přišli českoslovenští fanoušci o mnoho let jeho aktivní kariéry. Ve svém nejlepším životním období totiž nesměl hrát, byl pronásledován komunisty doslova na každém kroku a s krutou

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden