Můj kousek štěstí

Vyhýbá se Sabina Laurinová vztahům?

O vztazích nikdy nemluví, má nám snad co tajit? V pozadí může být i láska, která má zůstat skrytá...

Kdyby chtěla, hodně mužů by jí leželo u nohou. Herečka ze seriálu ZOO je však podle všeho sama jako kůl v plotě a říká se, že Sabina Laurinová (51) se kvůli tomu trápí.

Jenže krásná blondýnka jako by stále přešlapovala na místě. Na rande podle jejích známých nechodí, snad čeká, že jí pan dokonalý spadne přímo do klína.

Náš zdroj, který má velmi blízko k ZOO tvrdí, že Laurinová má strach, že se opět spálí. Což by se jí vlastně nemohl nikdo divit. „Moje vztahy jsou takové pětiletky,“ postěžovala si před časem.

Déle jí vážné vztahy nevydržely, naopak se zdá, že naposledy se toto období ještě výrazně zkrátilo. Spekulovalo se o nevydařených kratičkých romancích s Markem Ztraceným (39) či Markem Němcem (42), poté podle všeho na další pokusy o vztah rezignovala. Možná nevěří, že by se ještě vůbec mohla zamilovat.

Jasné je, že jestli k potenciálním nápadníkům přistupuje takto, tak z toho pravděpodobně nic dobrého nevzejde. Mluví se o tom, že by se letos chtěla dostat do taneční soutěže StarDance, kterou před lety odmítla.

Možná sama cítí, že je to pro ni skvělá možnost, jak se nenápadně seznámit. Asi není nikdo, kdo by jí opravdovou lásku nepřál, to by o ni ale nejdřív herečka musela stát.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden