Moje sladké tajemství

Vyjde jim další spolupráce?

Ukážou všem, že ještě nepatří do starého železa?

Už potřetí si herečka Daniela Kolářová (74) střihne roli filmové manželky herce a spisovatele Zdeňka Svěráka (85). Mají se diváci i tentokrát na co těšit?

I když si teď diváci zvykli vídat herečku Danielu Kolářovou (74) v seriálu Sestřičky Modrý kód, ona sama se nikdy netajila tím, že filmová kamera je jí bližší než ta seriálová. A když se před ní navíc může potkat se Zdeňkem Svěrákem (85), kterému manželku hrála už v nesmrtelných hitech Na samotě u lesa a Vratné láhve, nebylo prý co řešit.

Společně jim to vždy ve filmech fungovalo, zadaří se i nyní?

Teď se spolu pustili do filmu Betlémské světlo, který vzniká podle Svěrákových povídek, a jak autor říká, hraje v něm v podstatě sám sebe. „Jako by mi z oka vypadl. Jen je o něco komičtější než já,“ prozradil o své postavě Svěrák.

Bude mít nový film úspěch, nebo to bude propadák?

Snímek režíruje jeho syn Jan Svěrák (56), který o něm tvrdí, že je to film o hledání harmonie. Snad tu natáčecí nenaruší případné spory mezi příbuznými, protože se na vzniku filmu bude podílet i třetí generace Svěráků.

Janův syn František se totiž ujme střihu. Na to, jestli hlavní protagonisté byli schopni překročit svůj stín, si diváci budou muset ale rok počkat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden