Moje sladké tajemství

Výjimečná herečka měla dvě velké životní lásky

Moje sladké tajemství

Nestála o papír na svou lásku, protože věděla, že se na svého přítele může za každých okolností spolehnout.

Na Hanu Maciuchovou (†75) budou diváci vzpomínat jako na skvělou herečku s báječným smyslem pro humor. Ona však byla především milující žena, která kvůli muži svých snů musela leccos vytrpět.

 Nezapomenutelná Hana Maciuchová (†75) měla dvě velké životní lásky. Tou první bylo herectví, a hlavně divadlo, tou druhou pak její životní partner Jiří Adamíra (†67). Zatímco herectví se Hana věnovala téměř do konce svých dnů, Jiří ji opustil už před mnoha lety, když prohrál boj s vážnou nemocí.

Svou první roli oplakala

Maciuchová už od malička toužila po prknech, která znamenají svět. Není divu, vždyť se také narodila 29. listopadu 1945 ve Štenberku u Olomouce do prostředí, která měla odjakživa blízko k ochotnickému divadlu.

Když ale Hana dostala svou první roli, byla nešťastná. Ještě ve školce totiž měla hrát Sněhurku. Při představě, že by měla během představení umřít, a ještě k tomu dostat

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden