Moje šťastná hvězda

Vykašlala se na Vojnara?

Vztah LUCIE VONDRÁČKOVÉ (41) a PETRA VOJNARA (45) budil od samého začátku řadu pochybností a zdá se, že oprávněně.


Podivné chování Lucie Vondráčkové (41) překvapilo nejen reportéry, kteří zpěvačku zpovídali. Když se jí zeptali na vztah s Petrem Vojnarem (45) odpověděla: „Já vůbec nemám čas na nějakou lásku.“


Na dotaz, co tomu říká její partner, uvedla, že ho už dlouho neviděla a že to snad zvládne, je to prý velký kluk. Chce tím snad naznačit, že je její vztah s bývalým zpěvákem už minulostí?


Měl už všeho dost


Zpěvačka od samého začátku vztahu mluvila na rozdíl od Vojnara více méně jenom o práci. „Chceme teď hlavně pracovat,“ vysvětlovala Vondráčková, které zřejmě na romantiku moc času nezbývá. Víc než o plánech se svým partnerem neustále mluvila o tom, jak dělá na nových písničkách, chystá divadlo a filmy.


Možná že Vojnarovi došla trpělivost a přestalo se mu líbit, že hraje ve vztahu druhé housle. Možná to ale také bylo všechno docela jinak. Nejednou se spekulovalo o tom, že vztah Vondráčkové a Vojnara není vztahem v pravém slova smyslu. Prý šlo jen o divadlo, aby co nejlépe prodala nový videoklip, a teď už ji tohle lhaní prostě nebaví.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden