Moje sladké tajemství

Vylévá si vztek z krize na svých fanoušcích?

J ak je vidět, tak si topmodelka Simona Krainová (45) pravděpodobně vybíjí vztek z dlouhodobé manželské krize na sociálních sítích. Tentokrát stačilo jen málo, aby o Simoně někdo napsal něco záporného, a ona ihned vybuchla jako sopka.

Její příznivci ji totiž nařkli, že se chová jako krkavčí matka! Měli k tomu ale důvod. Krainová se totiž chlubila snímky, jak si užívá bez svých synů Bruna (6) a Maxe (8) na dovolené na Bali. Byla tam pouze za doprovodu manžela Karla Vágnera (43) a přátel.

Některé z jejích obdivovatelek se prý zmínily, že se jim nelíbí, jak Simona opomíjí své malé děti. Ta ihned zareagovala a řekla, že nikdo cizí nemá právo na to, aby soudil jejich vztah na dálku. Podle ní prý není nic špatného na tom, když si dopřeje jednou za čas klid pouze po boku Karla.

Jenže vše beztak nasvědčuje tomu, že se pár jel na indonéský ostrov pravděpodobně pouze udobřovat. Zřejmě se tam pokoušeli zažehnat údajnou dlouhotrvající krizi. Jak je ale vidět, tak se jim to moc nepovedlo, když je Krainová znovu nabroušená.

Rozhodně by se měla zamyslet nad svým chováním. V opačném případě by mohla přijít o své věrné fanoušky, jestliže na ně hodlá nadále útočit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden