Moje šťastná hvězda
Vymění ho Brzobohatá brzy za jiného?
Je to teprve pár měsíců, co se moderátorka provdala, a už se začíná mluvit o rozchodu.
Vymění ho Brzobohatá brzy za jiného?

Daniele Brzobohaté (45) má docházet trpělivost s Ondřejem Brzobohatým (40). Neustále si ze všeho dělá legraci a má brát na lehkou váhu její největší přání. Skončí nakonec v náručí jiného?

Sympatická moderátorka Daniela Brzobohatá (45) se provdala za hudebníka Ondřeje Brzobohatého (40) minulý rok v září. Jenže se zdá, že začíná postupně litovat, že se vdala jen několik měsíců poté, co se do sebe zamilovali.

Cítí totiž, že její přání stát se maminkou se postupně vzdaluje a reálně hrozí, že se toho nikdy nedočká. Uteče snad od manžela za jiným mužem, který ji učiní dokonale šťastnou?

Zjistí Ondřej Brzobohatý (40), že svatba byla velká chyba?

Má velkého ctitele?

Ačkoli Brzobohatá drží svůj soukromý život dlouhodobě pod pokličku, tajných ctitelů má mít spoustu. Dokonce se k nám doneslo, že o ni má zájem jistý mladší podnikatel, se kterým se měla seznámit na pracovní akci.

Okamžitě se padli do oka a prý se měli několikrát potkat na kávě. Sice mají prý zatím probírat jen práci, ale podnikatel by se nebránil něčemu hlubšímu.

Sympatický herec Lukáš Hejlík (44) nakonec nebyl tím pravým.

Má u ní vůbec šanci?

Údajně má být sám a moderátorka ho zaujala na první pohled. Brzobohatá se mu dokonce občas svěřuje, jak to má doma s Ondřejem těžké. Možná si i postěžuje, že si z ní rád dělá veřejně legraci. Těžko ale říct, jestli ji dokáže zaujmout natolik, že kvůli němu opustí manžela.

Vdaná je vůbec poprvé v životě, všechny její předchozí vztahy, které jsou veřejně známé, byly krátkodobé. Před dlouhými třinácti lety, když ještě pracovala v České televizi, se seznámila na jedné společenské akci s Lukášem Hejlíkem (44).

„Daniela je nejen krásná, ale i chytrá a velmi vtipná žena,“ prozradil herec v rozhovoru. Nakonec se ale prý nedostali přes hranici opatrného seznamování, a to z časových důvodů.

Během oslavy 80. narozenin Karla Gotta (†80) se pak seznámila s hokejistou Jaromírem Jágrem (52). „Bylo to příjemné,“ prozradila stroze Brzobohatá. Nakonec z toho byl ale maximálně krátkodobý románek, protože je už spolu nikdo nikdy nikde neviděl.

Rozchod krátce po svatbě?

Moderátorka tak do svého srdce jen tak někoho nepustí a zatím může nejspíš být Brzobohatý v klidu. Pokud ale bude i nadále otálet se založením rodiny, mohlo by se mu to vymstít.

Brzobohatá oslavila minulý rok v prosinci pětačtyřicáté narozeniny a to je samozřejmě na první dítě nejvyšší čas. Uvidíme tedy, jak to nakonec celé dopadne.

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz