Můj čas na kafíčko

Vymění ho brzy za jiného?

Můj čas na kafíčko

Proslýchá se, že jim to spolu doma moc neklape. Znamená to snad, že se víc hádají, než radují?

Ačkoli mohou působit jako harmonický pár, pravda je trochu jiná. Eva Burešová (28) přiznala, že jim s Přemkem Forejtem (34) stále dělá problémy společný život. Může je to rozdělit?

Hvězda seriálu ZOO Eva Burešová (28) už dávno netají svou lásku ke kuchaři Přemku Forejtovi (34). Dokonce se čas od času pobaví o tom, jak jim to spolu funguje. Ačkoli už spolu ale chodí víc než rok, stále jim dělá problém se sladit.

Stále jsou každý trochu jinde

„Je to vlastně zábavný, učit se společně a hledat tu cestu,“ prozradila zamilovaná herečka, která je v posledních měsících v jednom kole. Nejenom že hrála hlavní roli v seriálu Slunečná, ale ústřední postavu má i v ZOO, což znamená nejenom, že si přijde na krásné peníze, ale samozřejmě stráví na place hodně času, a na milovaného partnera už ho tolik nezbývá.

A jelikož je pracovně velmi zaneprázdněný i Forejt, který má podnikání v Olomouci a samozřejmě tam musí trávit čas, nezbývá jim moc chvil, během nichž by se učili spolu žít. A asi i kvůli

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden