Moje šťastná hvězda
Vymění Holomáče za Kramára?
Jedno natáčení v Turecku. A jak se může vše změnit. Povídá se, že Žilková pomalu cítí, že to s Holomáčem není ono.
Vymění Holomáče za Kramára?

Vypadalo to na lásku jako trám. VERONIKA ŽILKOVÁ (61) se ale nedávno setkala s lamačem ženských srdcí MAROŠEM KRAMÁREM (64). Přeskočila mezi nimi jiskra?

Ještě nedávno se rozplývala, že je Josef Holomáč (63) super chlap. Bývalý basák skupiny Argema se prý dokonce kvůli ní rozvedl s manželkou Martinou (47).

Zdálo se, že jejich lásce nic nebrání

A jelikož i Veronika Žilková (61) se rozvádí s Martinem Stropnickým (66), vypadalo to na lásku se vším všudy. Zdání ale možná klame. Rocker s ní totiž jako doprovod nedávno letěl do Turecka, kde zrovna hvězda seriálu Dobré zprávy natáčela.

Jenže krásné gesto mělo zůstat bez odezvy. Povídá se totiž, že Žilková začíná mít pocit, že je po rozvodu konečně volná, a nechce se hned vázat na jednoho muže.

Co má se svým charismatickým kolegou?

Těmto spekulacím by napovídala i fotka s Marošem Kramárem (64), kterou sdílela na sociálních sítích. Dost se k sobě měli a herečka si jeho přítomnost očividně užívala plnými doušky. Ozývají se také hlasy, že slovenský sympaťák není zdaleka jediný, s kým Žilková flirtuje.

Šušká se, že se Kramárovi Žilková moc líbí.

A možná tak pro ni byla škoda, že se v Turecku nachází s partnerem, a ne sama. Ten si ji totiž údajně hodně hlídal a dělal vše pro to, aby s Kramárem trávila sama co nejméně času. I tak se s ním ale stihla vyfotit třeba v karavanu. „To by se mi taky líbilo,“ okomentovala snímek jedna z fanynek. 

A Holomáčovi musí být jasné, že udržet si Žilkovou nebude snadné. Od rozchodu se Stropnickým jí to totiž sluší víc a víc. A muži  o ni tak mají čím dál větší zájem. Možná i proto se povídá, že už v hlavě spřádá plány, jak požádá herečku o ruku. Nejspíš bude chtít, aby to byla ta nejromantičtější žádost, na kterou jednoduše nebude moci říct nic jiného než „ano“.

Bude pro ni někdy něco víc než jen kamarád?

Chce se věnovat hlavně své dceři

Ta má totiž v poslední době kromě rozvodu se Stropnickým i jiné starosti. Vypadá to totiž, že na péči o skoro dospělou dceru Kordulu (17) zůstala sama. Ta má sice oporu ve svém partnerovi Damianovi, ale samozřejmě svou maminku stále potřebuje, a to i proto, že má drahý koníček.

Má svého koně a ráda na něm jezdí. Holomáčovi tak možná nezbyde nic jiného než počkat, až se celá situace kolem jeho partnerky trochu uklidní. Pokud ji ale miluje, jistě si brzy uvědomí, že nemá tlačit na pilu a případné čekání se mu v budoucnu mnohokrát vyplatí.

Předchozí článek
Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz