Moje šťastná hvězda
Vymění Holomáče za Kramára?
Jedno natáčení v Turecku. A jak se může vše změnit. Povídá se, že Žilková pomalu cítí, že to s Holomáčem není ono.
Vymění Holomáče za Kramára?

Vypadalo to na lásku jako trám. VERONIKA ŽILKOVÁ (61) se ale nedávno setkala s lamačem ženských srdcí MAROŠEM KRAMÁREM (64). Přeskočila mezi nimi jiskra?

Ještě nedávno se rozplývala, že je Josef Holomáč (63) super chlap. Bývalý basák skupiny Argema se prý dokonce kvůli ní rozvedl s manželkou Martinou (47).

Zdálo se, že jejich lásce nic nebrání

A jelikož i Veronika Žilková (61) se rozvádí s Martinem Stropnickým (66), vypadalo to na lásku se vším všudy. Zdání ale možná klame. Rocker s ní totiž jako doprovod nedávno letěl do Turecka, kde zrovna hvězda seriálu Dobré zprávy natáčela.

Jenže krásné gesto mělo zůstat bez odezvy. Povídá se totiž, že Žilková začíná mít pocit, že je po rozvodu konečně volná, a nechce se hned vázat na jednoho muže.

Co má se svým charismatickým kolegou?

Těmto spekulacím by napovídala i fotka s Marošem Kramárem (64), kterou sdílela na sociálních sítích. Dost se k sobě měli a herečka si jeho přítomnost očividně užívala plnými doušky. Ozývají se také hlasy, že slovenský sympaťák není zdaleka jediný, s kým Žilková flirtuje.

Šušká se, že se Kramárovi Žilková moc líbí.

A možná tak pro ni byla škoda, že se v Turecku nachází s partnerem, a ne sama. Ten si ji totiž údajně hodně hlídal a dělal vše pro to, aby s Kramárem trávila sama co nejméně času. I tak se s ním ale stihla vyfotit třeba v karavanu. „To by se mi taky líbilo,“ okomentovala snímek jedna z fanynek. 

A Holomáčovi musí být jasné, že udržet si Žilkovou nebude snadné. Od rozchodu se Stropnickým jí to totiž sluší víc a víc. A muži  o ni tak mají čím dál větší zájem. Možná i proto se povídá, že už v hlavě spřádá plány, jak požádá herečku o ruku. Nejspíš bude chtít, aby to byla ta nejromantičtější žádost, na kterou jednoduše nebude moci říct nic jiného než „ano“.

Bude pro ni někdy něco víc než jen kamarád?

Chce se věnovat hlavně své dceři

Ta má totiž v poslední době kromě rozvodu se Stropnickým i jiné starosti. Vypadá to totiž, že na péči o skoro dospělou dceru Kordulu (17) zůstala sama. Ta má sice oporu ve svém partnerovi Damianovi, ale samozřejmě svou maminku stále potřebuje, a to i proto, že má drahý koníček.

Má svého koně a ráda na něm jezdí. Holomáčovi tak možná nezbyde nic jiného než počkat, až se celá situace kolem jeho partnerky trochu uklidní. Pokud ji ale miluje, jistě si brzy uvědomí, že nemá tlačit na pilu a případné čekání se mu v budoucnu mnohokrát vyplatí.

Předchozí článek
Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz