Můj kousek štěstí

Vymění Iva Kubelková partnera za mladšího?

Vztah Ivy Kubelkové (40) v ohrožení! Odloudí ji partnerovi jiný muž?

Vztah modelky a moderátorky Ivy Kubelkové a jeího životního partnera, postaršího výtvarníka Georga Jiraska (61) jakoby neměl chybičku. Za celých patnáct let, kdy spolu žijou, nikdo o jejich věrné lásce ani nezapochyboval.

Teď se však nad jejich vztahem rojí nečekané otazníky. Kubelková je stále atraktivní ženou v plné síle, navíc velmi aktivní, například teď se dala i na pěveckou dráhu. Zraje jako víno a zřejmě proto se kolem ní točí ještě více mužů, než kdy dřív.

"Iva by mohla mít, na koho si ukáže, muži jí dost nadbíhají," ví o ní její kamarádka. Že by okouzlila členy z kapely, která ji doprovází k jejím autorským písním? Mezi mladými muzikanty se pohybuje denně.

Klidně bychom si vedle Ivy dokázali představit čiperného mladíka. Její partner je přecijen o dvacet let starší. Může energické brunetce stačit? "Důsledky velkého věkového rozdílu se časem ještě prohlubují.

Mladší z partnerů může pociťovat, že ho partner brzdí v životním tempu. Jeden chce podnikat, sportovat, starší druh mu už nestačí a může být naopak frustrován," vysvětluje zkušený psycholog důvody, proč někdy vztahy nevydrží.

Hrozí snad něco takového i v případě Kubelkové? Mohla by podlehnout svodům mladších mužů? Věříme, že ona je jiná a svému partnerovi zůstane věrná..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden