Můj čas na kafíčko

Vymění ji brzy její manžel za mladší?

V polovině února oslavila Vendula Pizingerová (50) své padesáté narozeniny. Rozhodně ale na svůj věk nevypadá. A není to ničím jným než tím, že žije v manželství s výrazně mladším Josefem Pizingerem (33).

Díky němu se stále drží v dobré fyzické kondici, a to hlavně proto, že s ním často cestuje a absolvuje náročné túry a toulky přírodou. Což samozřejmě její manžel, který je nadšený dobrodruh, kvituje s povděkem.

Josef Pizinger (33).

Jednou už to prostě nepůjde

Jak dlouho s ním ale ještě Vendula Pizingerová udrží krok a kdy přijde okamžik, kdy to přestane zvládat? Dost možná už brzy. Ještě před dvěma lety to totiž měla Pizingerová mnohem jednodušší, jelikož se nemusela starat o malého synka Josífka (1), kterého rok a půl před svým životním jubileem svému manželovi porodila.

„Kdybyste mi neřekli, že je mi padesát, tak o tom nevím. Když jsem se ve čtyřiceti rozvedla, tak jsem si říkala, že zůstanu sama, a koukejte, jak to dopadlo. Život hrozně mění a je to dobře,“ prozradila Vendula, která jako by zastavila čas.

Sama už být nechce

Je ale jasné, že jednoho dne přijde okamžik, kdy už to tak snadno nepůjde, a pak se ukáže, jak moc ji Josef Pizinger miluje.

Jestli dokáže najít i jiný způsob, jak trávit se svou paní dovolenou či volný čas, anebo si uvědomí, že věkový rozdíl, který je dělí, je jednoduše až příliš velký, a zatouží po mladší ženě. „Rodina je pro mě v životě nejvíc. Už nikdy nechci být sama a padnout na dno,“ říká Vendula Pizingerová a není se čemu divit.

Nehodlá o něj přijít za žádnou cenu

Život už jí přinesl spoustu složitých okamžiků a zklámání. A nikdo jí určitě nepřeje, aby skončila znovu se zlomeným srdcem. Je ale jasné, že to, aby stačila více než o šestnáct let mladšímu manželovi, bude rok od roku složitější.

Zatím se ale zdá, že kromě cestování za adrenalinem si užívá Pizinger života i jiným způsobem. Má rodinu, kterou si přál, a syn je pro něj tím nejdůležitějším, co má.

Věnuje se mu a je pro něj tím nejlepším možným tatínkem, jakým dokáže být. A to je samozřejmě pro Vendulu Pizingerovou také velmi důležité. Přece jen starat se po padesátce o malé dítě není pro žádnou ženu snadné.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden