Moje šťastná hvězda

Vymění ji Brzobohatý brzy za jinou?

Ještě nedávno zářila štěstím, to se však mělo změnit. Zjistila snad, co je opravdu zač?

DANIELA PÍSAŘOVICOVÁ (44) prý postupně zjišťuje, že pro ni není ONDŘEJ GREGOR BRZOBOHATÝ (39) ten pravý. Co tak najednou?


Na Ondřeje Gregora Brzobohatého (39) prší kritika ze všech stran. Nešetří ho fanoušci, a dokonce ani odborníci. Někteří dávají za pravdu jeho bývalé manželce Taťáně Kuchařové (35), která o něm tvrdila, že je egomaniak a toxický člověk.


Mimo jiné také říkala, že je opravdu dobrý herec a dokáže lidi zmanipulovat. I přes to všechno se snažil působit jako pohodář a lidé mu to celkem věřili. Teď se však karta obrací.


Nepřítel národa


A pomyslným spouštěčem se stala slavná píseň Karla Gotta (†80) Kávu si osladím, kterou Brzobohatý „přebásnil“ dle svého a tuto verzi prezentoval v silvestrovském pořadu. Od té doby je nepřítelem národa, kritizují ho i mnozí kolegové z branže. 


První ženu si bral v roce 2008, rozváděli se o pět let později.

Měla jeho exmanželka pravdu?

Někteří z nich mu dokonce předhazují vyjádření Kuchařové a vzkazují mu, že jeho exmanželka měla pravdu. Přitom nejde o jedince, ale celou řadu lidí, které naštval a zklamal. Daniela Písařovicová (44) nejprve ničemu nevěnovala pozornost.

Brala to jako něco, co do showbyznysu prostě patří. Jenomže jak se kritika na Brzobohatého začala množit a narážky se stupňovaly, moderátorka o tom musela začít přemýšlet. Co když měla Kuchařová přece jen pravdu a Ondřej je skutečně manipulátor a hodně věcí na ni hraje?

Kuchařová si po rozvodu zatím novou lásku nenašla.

Kritika a útěk?

Něco takové si připustit, byť jen teoreticky, musí být hodně bolestné. Možná i tyto její pochyby jsou důvodem, proč se v poslední době hovoří o tom, že u nich doma není všechno ideální.

Mělo to začít už na konci loňského roku, kdy podle všeho neudělalo dobrotu prohlášení Písařovicové, že si momentálně nedokáže představit jejich společnou dovolenou, protože má hodně práce. Podle jejích známých si Brzobohatý představoval, že spolu v zimě alespoň na pár dní někam vyrazí. To však padlo.

Je v jeho životě opravdu jen ona?

Už před časem se hovořilo o tom, že si dobře rozumí s Janou Peroutkovou (33), která v České televizi nahradila právě Písařovicovou. Uvidíme tak, jestli opravdu vztah hudebníka s novinářkou vydží, anebo jí brzy uteče za jinou ženou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden