Moje šťastná hvězda
Vymění ji za mladší a odstěhuje se od ní?
Vymění ji za mladší a odstěhuje se od ní?

To, že si nebere muže, který by byl zcela bez poskvrny, věděla Tereza Kostková (43) moc dobře. Ale to, co ji potkalo o letošních vánočních svátcích, o tom zřejmě do smrti nebude chtít mluvit. Vánoční pohoda a klid se podle všeho proměnily v slzy vzteku a zoufalství.

Alespoň to tvrdí jedna z jejích nejlepších kamarádek, která si pustila pusu na špacír. Zřejmě už ale hereččina kamarádka dlouho nebude, neboť z jejího neštěstí měla obrovskou radost. Tím , že na ni prozradila, co neměla a co bylo přísně tajné, si pořádně zavařila.Touha po pomstě ovšem asi byla silnější.

Schází se s jinými ženami?

Dotyčná kamarádka na ni práskla, že se s Jakubem Nvotou (42) měla nedávno rozejít kvůli tomu, že během adventu zjistila, že není jedinou ženou v jeho životě. Onou kamarádkou měl být totiž před svátky spatřen na vánočních trzích na pražském náměstí Míru. Nejprve si myslela, že je tam sám. Když ale stále netrpělivěji sledoval hodinky, došlo jí, že na někoho čeká.

Tvářil se dost netrpělivě a po pár vypitých svařácích hodně smutně. Domluvená schůzka u stromečku se zřejmě nekonala. Jenomže na koho čekal? Na svou zákonitou manželku určitě ne. Ta měla ten večer práci. Přesto se měl režisér domů vrátit až po půlnoci.

S kým asi strávil večer? Kostkové to mělo být asi podezřelé a vznikla kvůli tomu hádka. Navíc se k ní doneslo, že to nebyla jediná osamocená schůzka kdesi na trzích. Herečka zkrátka slyší o svém manželovi v okolí zvláštní fámy.

Starého kozla novým kouskům nenaučila

Informace se zásadně liší a tak je spíš pravděpodobnější, že se Nvotovi s Kostkovou snaží někdo pořádně uškodit. Nvota byl již v minulosti nařčen z toho, že nenechá žádnou sukni na pokoji.

Kdekdo si ale samozřejmě myslí,že si to kamarádka celé vymyslela. Samozřejmě se však tyto informace dostali i k herečce. Ta si samozřejmě myslela, že jde o nějaký omyl. Její manžel přece po večerech pracuje, nebo se schází s kolegy. Ovšem když se na fámy o schůzkách se ženami zeptala Nvoty přímo, rozmlouvat jí to rozhodně neměl.

Naopak to vypadalo, že mu ani nevadí, že byl přistižen. Přece o nic nejde. To mu ovšem nevěřila. Už v minulosti měl totiž Nvota podle svých přátel problémy s věrností. Šušká se totiž, že před Terezou chodil se dvěma ženami naráz, a kdyby mu na to vzájemně nepřišly, zřejmě by s nimi chodil dodnes.

Obětovala mu úplně všechno

O Nvotu je velký zájem mezi ženami všech věkových kategorií. Většinou se na něj ale lepily ženy, jak tvrdí jeho přátelé, které byly zcela jiného ražení než Tereza. Zajímala je jenom sláva, zábava a kam pojedou příští měsíc na dovolenou.

A Nvotovi to zřejmě stačilo, dokud nepotkal svou vyvolenou Terezu. Té nezáleží na penězích, kariéře ani dovolených tolik jako na vlastní rodině. Pro tu je ochotná a schopná obětovat všechno. A také Nvotovi hodně obětovala a vždycky ho před všemi chránila.

Proslýchá se totiž, že jí mnozí Nvotu vymlouvali, právě proto, jaké byly jeho předchozí vztahy se ženami. Oblíbená moderátorka si ho ale rozmluvit nenechala.

Změnila se k nepoznání

Po letech konečně totiž zase poznala muže, v němž viděla svou životní lásku a spřízněnou duši.
Možná ji ale přece jen intuice zklamala. Nvotu nade vše miluje a nechce se ho jenom tak snadno vzdát, ale ani nechce být ta druhá. Jenže Nvota nevypadá na to, že by svůj živovotní styl chtěl nějak výrazně měnit.

Zlí jazykové dokonce tvrdí, že si Kostkovou vzal jenom proto, aby se proslavil a dohazovala mu práci. To samozřejmě Tereza ale rezolutně popírá. Avšak nechce mluvit ani o tom, co se v těchto dnech u nich doma děje.

Všem, dokonce i svým přátelům, tvrdí, že je všechno v nejlepším pořádku a že mezi sebou měli jenom malé nedorozumění, které se ovšem záhy vysvětlilo. Avšak s kamarádkou, která jejího manžela práskla, se podle jiných jejích přátel už nestýká.

Pochopitelně je u Terezy na černé listině. Zkrátka a dobře, kamarádky už z nich zřejmě nikdy nebudou. Že se ovšem s Terezou něco děje, poznali i její kolegové, kteří s ní pracují dlouhá léta a vědí, jak se v určitých situacích chová. Nyní ovšem podle nich chodí jako tělo bez duše a dost často chodívá na natáčení uplakaná.

Smutný konec starého roku

Jeden z jejích kolegů se nechal slyšet, že se s manželem rozhodli, že si dají načas pauzu. Nvota se měl od ní odstěhovat, ale nikoli se všemi věcmi. Oba totiž počítají s tím, že se k sobě vrátí.

Mnozí se dokonce domnívají, že by se nakonec k sobě přeci jenom vrátit nemuseli, a to za předpokladu, že by Nvota zjistil, že už mu Kostková nestačí. Jeho kamarádi tvrdí, že o ní nikdy nemluvil jako o životní lásce.

Jedna z kamarádek Terezy Kostková naopak tvrdí, že k sobě mají velmi hezký vztah a že jim ho dokonce závidí. Otázek však zůstává nezodpovězených hned několik. Fanoušci Terezy Kostkové se ptají nejen na to, kdo je ona neznámá žena, proč se Jakub Nvota po vánočních trzích potuloval sám, ale je tu ještě jedna důležitá otázka.

Jeden z blízkých hereččinných kolegů totiž před pár dny přišel s tím, že Nvota s Kostkovou už vůbec nebydlí! Měl se odstěhovat hned poté, co se s manželkou pohádal, a Tereza tak zbytek roku bude trávit jenom se svým synem a s rodiči.

V dosti ponuré atmosféře, neboť i rodiče Petr Kostka (81) a Carmen Mayerová (75) jí podle všeho Nvotu zpočátku vymlouvali. Měli snad pravdu? Všichni pevně věří, že se to mezi nimi urovná.

Předchozí článek
Další článek
Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz