Moje sladké tajemství

Vymění manžela za mladšího?

Stálice seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Zlata Adamovská (60) si užívá života naplno. Je všude, kde se děje něco zajímavého. Kromě toho herečka také velmi ráda cestuje. Jenomže jak je na tom její manžel, herec Petr Štěpánek (70)? Zdá se totiž, že se věkový rozdíl začíná podepisovat na jejich vztahu.

Co se děje?

Občas už jí nestačí Jediné co si opravdu ze srdce přeje, je aby jí i manželovi sloužilo zdraví ještě dlouho a mohli si aktivně užívat společně. Zatímco Zlata je v dobré kondici, její o deset let starší muž už prý začíná pociťovat své roky a s nimi spojené potíže.

Adamovská a Štěpánek nejsou jen životní partneři, ale také přátelé a věrní společníci na společných cestách na které mají krásné vzpomínky. Právě ty by ale mohly být nakonec tím jediným, co by jim zůstalo.

Stane se pro ně věkový rozdíl překážkou?

Podle našich informací totiž herec už občas své aktivní ženě nestačí. Vzhledem k věkovému rozdílu mezi partnery by to do budoucna mohlo znamenat velký problém. Dokáže se mu přizpůsobit? Nedávno se musel Štěpánek podrobit operaci kolene, které ho zlobilo už delší dobu, a také ho lékaři zbavovali vybočených palců. Po zákroku se mu prý viditelně ulevilo, na několik týdnů byl však omezený v pohybu. Seriálová Běla Valšíková je sice svému muži oporou a udělala by pro něho první poslední, ovšem aktivní způsob života a cestování je jí také velmi drahé.

Jednou ale bude nucena se rozhodovat mezi svou cestovatelskou vášní a manželstvím. A to ve chvíli, kdy Petr dosáhne věku, kdy už nebude moci podnikat žádné dlouhé výšlapy..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden