Moje sladké tajemství

Vymění milenku za manželku?

Po sedmi letech se s ním rozešla Lucie Gelemová, co bude dál?

Po sedmi letech plných bouřlivých emocí si zpěvačka Dáda Patrasová (65) může oddechnout. Vztah jejího manžela Felixe Slováčka (78) s milenkou je údajně definitivně minulostí.

Zdá se, že trpělivost se zpěvačce Dádě Patrasové (65) vyplatila, protože její nevěrný manžel, saxofonista Felix Slováček (78), už netvoří pár s výtvarnicí Lucií Gelemovou (38). Jenže právě podle slov Gelemové to na žádný šťastný návrat k zákonné manželce rozhodně nevypadá.

Že by začala cítit, že jí tikají biologické hodiny?

Vztah prý po sedmi společných letech, kdy sdíleli domácnost, ukončila ona, protože má jiné představy o budoucnosti. Naznačila, že by si přála založit rodinu, a na to už prostě Felix není ten pravý.

O tom, že by se tedy Slováček chystal vrhnout do náruče Dádě, nemůže být řeč. Dokonce se prý chystá po odstěhování od Gelemové bydlet v domě svého syna Felixe Slováčka juniora (37).

A důvod, proč se nepokusí obnovit manželství, které, jak tvrdí Patrasová, nikdy vlastně neskončilo? Tím má být podle slov mladé malířky fakt, že Patrasová si stále odmítá přiznat svoje problémy s alkoholem a o léčení nechce ani slyšet.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden