Moje šťastná hvězda

Vymění Eliška Hanušová muže za kolegu?

Když se ELIŠKA HANUŠOVÁ (27) ze seriálu Ulice před několika lety vdávala, známí ji varovali. Podle nich si ještě nic neužila a měla počkat. Teď se zdá, že jim dává za pravdu a veselky prý začíná litovat.


Hvězda nekonečného seriálu Ulice Eliška Hanušová (27) se vdávala už ve svých pětadvaceti letech. Velmi brzy se také stala maminkou a začala žít rodinným životem s manželem Kryštofem Bašusem (28). Poslední dobou se ji ale prý snaží svádět seriálový kolega Jaroslav Blažek (25). Podlehne mu a bude svému manželovi nevěrná?


Mladší kolega to prý se ženami umí. A zdá se, že mu podlehla i Eliška...

Rád si zaflifrtuje

O sympatickém herci se říká, že si rád po natáčení i během něj s herečkami zaflirtuje. V nedávné minulosti se mu prý hodně líbila i současná partnerka herce Martina Donutila (31) Sára Affašová (28). S tou v seriálu chodil a asi si myslel, že by se jejich láska mohla přenést i do soukromého života.

Jenže se nezadařilo a bohužel se musel jen smutně dívat, jak mu s ženou, kterou si prý vyhlédl, skončil v posteli někdo jiný. Teď má prý spadno na Hanušovou a je mu jedno, že je vdaná. O Blažkovi se říká, že se s ženami umí, a to hlavně proto, že je vtipný, a navíc umí ženám lichotit.

Užívá si snad ještě s jiným mužem, než je její manžel?

Skončí s Blažkem nakonec v posteli?

Uvidíme, jestli Hanušová jeho svodům podlehne, anebo mu dá hned najevo, že nemá zájem a aby se zaměřil na úplně jinou ženu. Největší šanci na to, aby získal její srdce, asi dostane již brzy.

Podle našich informací by je totiž scenáristé měli dát dohromady v seriálu Ulice. A až budou natáčet nějaké odvážné milostné scény, možné to mezi nimi začne jiskřit i mimo kamery. Uvidíme tedy, jak to nakonec celé dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden