Můj kousek štěstí

Vymění prince za houslového krále?

Není to ještě ani šest let od romantické svatby, na níž si za zvuku harfy řekli své ANO. Teď to vypadá, že jim tuto harmonii narušila první velká krize podbarvená vábivými tóny houslí. 

Ani pohádkoví princové to nemají v životě lehké. Své o tom ví herec Pavel Trávníček, který v poslední době musí řešit jeden hodně podivný skandál, jenž se může týkat ještě záhadnějšího milostného trojúhelníku. Ten by podle všeho měli tvořit on, jeho žena Monika a slavný houslista Jaroslav Svěcený (60). Jak to ale ve skutečnosti mají?

Jde jen o práci?

Právě po boku Svěceného se hercova žena začala nedávno stále častěji objevovat a zdá se, že nejen pracovně, přestože to oba tvrdí. Monika houslistu jako jeho manažerka často doprovází na vystoupení, kde se, jak říká, snaží zpopularizovat klasickou hudbu.

A lze říci, že popularita houslisty skutečně v posledních měsících stoupá. Bohužel ale ne až tak ve spojitosti s vážnou hudbou, nýbrž hlavně kvůli mladé paní Trávníčkové.

Na každém šprochu...

Poprask spustil už letos v březnu zoufalý status, který se objevil na oficiálních facebookových stránkách Divadla Pavla Trávníčka. V něm bylo uvedeno, že ho jeho žena opustila kvůli panu Svěcenému, a dokonce mu i zakazuje vídat syna Maxmiliána (5).

Manželé celou záležitost tehdy komentovali tak, že se jedná o útok hackera, který jejich facebookový účet napadl s cílem je rozeštvat a uklidnili fanoušky, že je vše v pořádku.

Ovšem netrvalo dlouho a paparazzi nachytali paní Moniku, jak v doprovodu Svěceného opouští hotel a míří s ním do jeho bytu. To už skutečně nevypadá na oficiální pracovní akci a mohlo by se zdát, že zdánlivě stabilní manželství se začíná otřásat v základech.

Podivná reakce

I reakce samotného Trávníčka na celou záležitost byla přinejmenším rozporuplná, „Oni spolu spolupracují a myslím, že se jim daří. Jarda Svěcený sháněl manažerku, aby měl práci v téhle době, tak asi jsou spolu hodně často.

Nevím, a krom toho je mi to úplně jedno,“ pronesl herec s tím, že se svou ženou jsou stále spolu. Vypadá to tedy, že se snaží vztah za každou cenu udržet.

Dokáže, že na to má?

Zvěsti o tom, že by mu žena utekla s o 10 let mladším houslistou, možná slavného pohádkového prince vyburcovaly natolik, že se rozhodl přijmout nabídku do soutěže StarDance. V taneční show tak bude pilně trénovat fyzičku a možná i dokáže, že ještě nepatří do starého železa, přestože se stal nejstarším účastníkem letošní řady.

Uvidíme, zda mu bude jeho manželka Monika nadšeně držet palce v publiku, anebo raději bude trávit čas na houslových koncertech...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden