Můj čas na kafíčko
Vymění Rybová Davida Prachaře za mladšího muže?
Vymění Rybová Davida Prachaře za mladšího muže?

Televizní diváci se shodují na tom, že Linda Rybová (48) ze seriálu Ulice snad nestárne. Je stále krásná a vlastně zapadá do mladého kolektivu, který se na natáčení nekonečného seriálu pravidelně potkává. Herečka se v něm navíc cítí dobře, dobíjí ji energií.

Horší vše má být, když přijde domů za svým manželem, hercem ze seriálu Slunečná Davidem Prachařem (65).

Má doma pecivála?

Toho sice miluje, má s ním rodinu, jenže možná cítí, že by si od něj zasloužila více pozornosti. Měla se svěřit kolegům, že by si ráda vyrazila s manželem na koncert nebo jinou zábavu, ale on o to prý nestojí.

Nejraději je doma, maximálně vyrazí zafandit fotbalové Slavii, což ale zase asi neláká Rybovou. Možná tak občas nostalgicky vzpomíná na minulost, když žila po boku mužů, s nimiž rozhodně nuda nebyla.

David Prachař (65).

Měla slabost pro hudebníky

Asi jejím nejznámějším partnerem z let dávno minulých je sympatický hudebník Robert Kodym (57). „Byli jsme spolu pět let,“ pochlubila se herečka v rozhovoru. Velmi se milovali, a Kodym dokonce bral Rybovou jako svou múzu. Díky tomu se také objevila ve videoklipech kapely Wanastowi Vjecy.

Proč se tehdy rozešli, když jim bylo tak krásně, se dodnes neví. Rybová ale možná toužila poznávat. Pro hudebníky však měla slabost i nadále a randila také s Janem Kalouskem (62) nebo Janem P. Muchowem (52). Všichni zmínění muži byli docela jiní než Prachař.

Přestal se snažit?

Prachař sice na začátku společného vztahu dělal vše pro to, aby se Rybové zalíbil, ale čím déle jsou spolu, tím méně se jí prý snaží dělat radost. Dokonce se říká, že už jí nevyznává lásku a Rybová si už ani nepamatuje, kdy jí naposledy přinesl kytku nebo jen řekl, že jí to sluší.

Jasné je, že pokud to bude trvat ještě nějakou dobu, herečku to začne štvát, a kdoví, třeba dá šanci některému ze svých ctitelů. Těch má dost a mnozí by dali cokoli za to, aby s herečkou mohli strávit alespoň jeden večer.

Ačkoli tak stále žije s Prachařem v jedné domácnosti, nemusí to trvat věčně. My ale věříme, že situace u nich není tak vážná a herec si Lindy i po letech všímá a dává jí najevo, jak je pro něj důležitá.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz