Moje šťastná hvězda

Vymění Borhyová Smečku za svého bývalého?

Moje šťastná hvězda

Říká se, že stará láska nerezaví. A zdá se, že to platí i v případě Borhyové a Papadakise. V poslední době totiž k sobě mají mít zase blízko!

Přestože LUCIE BORHYOVÁ (44) již nějakou dobu tvoří pár s MICHALEM SMEČKOU (35), stále ji to prý táhne k bývalému partnerovi NIKOVI PAPADAKISOVI (46). Vrátí se nakonec ke svému osudovému muži?

Moderátorka Televizních novin nikdy neměla nouzi o nápadníky. Je to velmi krásná, sympatická a úspěšná žena, a tak není divu, že by dalo mnoho mužů cokoli za to, aby jim Lucie Borhyová (44) věnovala svou pozornost.

Ačkoli blondýnka už nějakou dobu tvoří pár s právníkem Michalem Smečkou (35), podle našich informací má Lucie v poslední době velmi blízko ke svému bývalému partnerovi Nikovi Papadakisovi (46). Co moderátorku k pohlednému Řekovi táhne a proč by si měl Smečka

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden