Moje sladké tajemství

Vymění tanečníka Kateřina má za kuchaře?

Marie má velkou slabost pro sympatické kolegy!

Herečka Marie Doležalová (30) účinkuje v novém pořadu o vaření Hrdina kuchyně. Jejím parťákem je autor kuchařky Škoda nevařit Martin Škoda (22). Zafunguje mezi nimi při práci chemie stejně, jako tomu bylo s jejím současným přítelem?

Marie Doležalová (30) je od vítězství ve StarDance oficiální přítelkyní svého tanečního partnera Marka Zelinky (31). I když žila s podnikatelem Pavlem Králíčkem (25), lásce neporučila. Jiskra mezi herečkou a tanečníkem přeskočila mnohem dříve, než si Maruška zprvu připouštěla.

Všechny ujišťovala, že se s Králíčkem nerozešli kvůli Zelinkovi a neklapalo jim to už předtím.

Hádky s přítelem

Nyní ji práce spojila s dalším sympaťákem. Kuchař Martin Škoda (22) už v tak mladém věku sklízí úspěchy se svými kuchařskými knihami.

Marie pořad zdobí a Martin odedře zbytek.

Natáčí spolu s Marií pořad Hrdina kuchyně, kde si vyměňují slovní ping pong a vůbec spolu působí roztomile. Podle všeho je navíc Martin nezadaný! Marie už párkrát přiznala problémy, které má se svým tanečníkem. Prý se na zkouškách ošklivě hádají a proto už spolu tanec vůbec nemůžou trénovat.

Nebyla by první

Herečka by nebyla první, která vyměnila tanečníka za kuchaře. Své o tom ví tanečnice Lucie Hunčárová (31), která svého dlouholetého partnera Jana Ondera (32) opustila kvůli „ Italovi v kuchyni“ Emanuelovi Ridimu (43).

O tom, jak snadno se zamilovala, i když měla doma přítele, napsala Maruška na svém blogu. „Tohle se nestane, protože ti to doma funguje. Byla jsem na sebe strašně tvrdá, ale ani to nepomohlo.“ Když spolu dva lidé tráví hodně času, je velká šance, že vzájemné sympatie přerostou v něco víc.

Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem. Nechá se Marie sbalit na kus žvance?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden