Moje šťastná hvězda

Vyměnil ji za tenistku

Vztah moderátorky LUCIE BORHYOVÉ (41) a bývalého moderátora MICHALA HRDLIČKY (31) byl dlouhou dobu idylický. On však začal tropit hlouposti, a to zapříčinilo i hádky v jejich vztahu. Právě ty měly být jejich lásce osudné.

Jejich vztah začal velmi nevinně. Před několika lety pracoval Michal Hrdlička (31) ve stejné televizi jako Lucie Borhyová (41). Oba byli moderátoři, a proto se také velmi často setkávali. Jednoho dne se Michal odhodlal, a když Lucii potkal na chodbě, pozval ji na kafe.

Ona ho však rázně odmítla, a to především kvůli jejich věkovému rozdílu. Michalovi bylo totiž tehdy čtyřiadvacet a o deset let starší Lucie nechtěla riskovat. Když ji však Michal pozval podruhé, tentokrát na společenskou akci, už neodmítla.

Oba si své první rande náramně užili a dozvěděli se, že toho mají spoustu společného. Po pár týdnech se stali oficiálním párem, a z obou jen zářilo štěstí a láska. Pár spolu tvořili tři roky, a to i přesto, že Michal nebyl vždy úplný svatoušek.

Za rozchodem stojí oba

Rád holdoval večírkům a flirtoval se ženami. Lucie se s ním kvůli jeho domnělým avantýrám často hádala. Chtěla, aby se choval jako spořádaný otec jejich dcery, a ne jako nevycválaný mládenec.

Michalovi se nelíbilo, když mu Lucie něco vyčítala, a vztah ztratil jiskru. Nakonec se rozpadl. Hrdlička dlouho sám nezůstal, vzápětí totiž začal randit se svou současnou manželkou, tenistkou Karolínou Plíškovou (28). Nyní jsou bývalí partneři v kontaktu především kvůli společné dceři.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden