Můj kousek štěstí

Vyměnil rodinu za peníze?

Začátky vztahů bývají obvykle zalité sluncem, protože partneři vidí jeden na druhém jen to nejlepší. Je to přirozené, ovšem po čase přichází kruté vystřízlivění do reality.

Něco podobného potkalo prý i druhou manželku Leoše Mareše Moniku (39). Ta na moderátorovi od první chvíle obdivovala jeho pracovitost a houževnatost. Postupem času ale začala zjišťovat, že tyto vlastnosti mohou být nejen k užitku, ale stejně tak na obtíž.

Vždycky ho lákal luxus

Zatímco ona touží po vlastní rodině a dítěti, Mareš, který měl zpočátku stejné plány, nyní obrátil a jeho hlavní životní prioritou jsou prý opět peníze a kariéra. Zdá se, že moderátor se vrací do svých starých zajetých kolejí. Doplatí na to i jeho druhé manželství?

A dokáže mu Monika vůbec takovou zradu odpustit? Život na vysoké noze, luxusní auta, drahé dovolené a velká gesta, to všechno je Leoš Mareš. Moderátor byl vždycky v první řadě byznysmen, který uměl peníze nejen vydělat, ale také je bleskurychle utrácet.

Změnil se jen na chvíli

Tvrdí se, že vždycky všechno poměřoval a přepočítával právě na peníze a slávu. Po boku své druhé ženy ale začal působit klidnějším dojmem. Zdání ale klame a v poslední době, zejména pak prý po skončení Superstar, kde zasedl v porotě, má opět nosánek pěkně nahoru.

Zase prý vidí hlavně bankovky a úspěch. Jaksi ale přitom zapomněl na svou ženu, která by se dost možná života v přepychu vzdala, jen kdyby mohla mít s Leošem vymodlené dítě.

Štíhlá brunetka působila vždycky velmi skromným dojmem a byla pyšná na to, že se jí podařilo moderátora změnit. Vždyť kvůli ní přestal obrážet divoké večírky, začal cvičit, zdravě jíst a pracoval na rozvoji své osobnosti.

Najednou to byl úplně jiný člověk. Monika si díky tomu malovala krásnou budoucnost s vidinou společného potomka, o němž prý často mluvili.

Ta slova ji ranila!

Jenže přišla sprcha. „Já jsem si pokračovatele zplodil, už mám vystaráno,“ nechal se prý Mareš slyšet. Tímto výrokem svou ženu zaskočil. Zdá se, že zapomněl na sliby. Miminko by ho asi omezovalo a vzalo mu svobodu. Monice však tikají biologické hodiny a je otázka, jak zareaguje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden