Můj čas na kafíčko

Vyměnil snoubenku za vnadnou kolegyni?

U žen má velký úspěch. Vybere si už konečně?

Ačkoli je oblíbený moderátor Tváře Ondřej Sokol (49) už rok zasnoubený s Nikolou Šantavou (28), tak se zdá, že se jejich vztah rozhodně neblíží ke dni D.

Začíná se proslýchat, že zásnubní prstýnek byl možná jen záminkou, aby ututlal svůj údajný vztah s velmi vnadnou a sexy herečkou ze seriálu Ulice Anežkou Rusevovou (34). Tu poznal při zkouškách připravované divadelní inscenace Tři grácie z umakartu, kde si zahraje po boku Zlaty Adamovské (62) a Ilony Svobodové (60).

Sokol zmíněnou hru režíruje a svými sympatiemi k půvabné a velmi žensky obdařené Anežce, se prý vůbec netají. Má se snad mít jeho milá Nikola na pozoru?

Anežka Rusevová (34) je známá díky Ulici.

Užene zadaného herce kolegyně?


Ačkoliv je představitelka Venduly z Ulice žena „krev a mlíko“, na svém půvabu rozhodně neztrácí. Patrně za to může její živelnost a příjemná energie, která okouzlila i baviče. Anežka je prý v současné době nezadaná a podle dostupných informací od kolegů by se vztahu se sympaťákem Sokolem rozhodně nebránila.

Přestože Ondřej působí, že je nad věcí, tak takový milostný trojúhelník by ho mohl dostat do úzkých. Byl by snad ochoten kvůli krátkému okouzlení opustit snoubenku?

Snoubenka Nikola Šantavá (28) asi nic netuší.

S bývalou ženou jsou na nože

Po rozvodu s exmanželkou, herečkou Kateřinou Lojdovou (44), která před lety hrála v Ordinaci, vyhledával dlouho jen výrazně mladší krásky. Už se zdálo se, že období střídání mladičkých milenek má za sebou a hodlá se usadit.

Ale možná, že opak je pravdou. Nevydařené manželství s Kateřinou bere moderátor jako svůj velký životní neúspěch. Už proto, že sám pochází z rozvedené rodiny. Jeho matka se z porodnice k tátovi už prý nevrátila.

O to víc chtěl svým dětem Ester (20) a Adamovi (17) zajistit kompletní rodinu. Podle svých slov se snažil do posledních sil manželství zachovat, ale prý to nakonec už bylo k nevydržení. „Nikdy jsem nemyslel, že bych to dokázal ukončit. Když mě ale manželka prudila, bylo to hrozný,“ přiznal.

Ačkoliv se na výchově dětí snaží podílet stejně, jejich komunikace je prý stále na bodě mrazu. Po dvanácti letech prý matku svých dětí už bere jako úplně cizího člověka. A to je možná důvod, proč se do dalšího pevného svazku už rozhodně nehrne a pořád přebírá...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden