Moje šťastná hvězda

Vyměnila ho žena za jiného?

ROMAN ŠEBRLE (47) nechce o svém rozchodu s manželkou EVOU (45) moc mluvit. Všichni tak měli za to, že to byl právě on, kdo ženu opustil. Zdá se ale, že bylo vše jinak.


Zhruba v polovině prosince prolétla médii překvapivá zpráva, že se manželství moderátora hlavního zpravodajství a zlatého olympionika Romana Šebrleho (47)  chýlí ke svému konci.


Přitom se ještě nedávno zdálo, že manželé patří k těm šťastným a nerozdělitelným párům a vesele vyprávěl, jaké dárečky má jeho milovaná choť pod stromečkem ráda. Lidé z jejich blízkého okolí však rozvod očekávali už delší dobu. Jak dlouho se musela bývalá atletická hvězda přetvařovat a předstírat, že je po boku Evy (45) spokojený?


Vůbec první informace měla přijít přímo z atletického prostředí. „Už mají sepsanou žádost o rozvod. Pro lidi, kteří se kolem nich pohybují, to není až takový šok nebo blesk z čistého nebe,“ uvedl zdroj s tím, že to hezké, co mezi nimi bylo, dávno vyprchalo.


Bývalá atletka už prý měla všeho po krk.

Delší dobu to nefungovalo

Pozornému oku fanoušků sice neuniklo, že se od loňských Vánoc objevilo na sociálních sítích jen pár jejich společných fotek. Od prvního května pak už bylo úplně ticho po pěšině. Šebrle údajně trávil čas převážně v práci, v posilovně, na kole nebo na golfových výletech se svými přáteli.

Času na společné chvíle ve dvou prý moc nebylo, není proto divu, že začaly city pomalu chladnout. Když se zprvu novináři Romana na rozvod ptali, odmítal se s nimi vůbec bavit a vykřikoval, že je to jeho soukromí a nehodlá svůj vztah se ženou řešit veřejně. Později ale rozvod připustil.

„Je to pravda, je mi to líto. Prostě takový je život a někdy se to tak vyvine,“ uvedl stručně. Bylo ale na něm znát určité zklamání. A teď se nejspíš ukázalo, proč. Jeho manželka si totiž měla najít milence!

Zpočátku se přitom spekulovalo  o nevěře moderátora, který už před třemi lety ukázal, že mu ani jiné ženy nejsou cizí. Aféru pak ale přičítal jen velkému množství alkoholu.

Našla si za atleta náhradu?

Nyní se ale role podle všeho otočily. Šušká se, že už měla Eva neustálých přešlapů svého muže plné zuby a našla si milence, se kterým má dokonce udržovat poměr už celý rok!.  Zda je to pravda, nebo ne, ani jeden z manželů  pochopitelně nekomentoval.

Pro Šebrleho to ale musela být rána přímo pod pás, kterou rozhodně nečekal. Pokusí se svou ženu ještě  získat zpět, nebo ji nechá jít za hlasem srdce? Přece jen dvacet let života nejde jen tak hodit za hlavu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden