Moje šťastná hvězda

Vyměnila kolouška za milionáře z ciziny?

Kamkoliv přijde, tam září. Na všechny se usmívá, rozdává lásku a radost. Když se jí ale někdo zeptá na její soukromý život, mlčí.

Proč LUCIE BORHYOVÁ (41) nechce oficiálně představit svého partnera? Protože už má možná jiného! Rozhodla se jít štěstí naproti a vsadila všechno na jednu kartu? Stát ji to může vztah i kariéru.

Letos v dubnu oslaví dvaačtyřicáté narozeniny a začíná jí docházet, že pokud by chtěla ještě jedno dítko, musí si pospíšit. Bohužel na to musí být dva a Lucie Borhyová (41) si nejspíš není jistá tím, zdali by ho chtěla právě se svým současným partnerem Michalem Smečkou (30).

Někteří z jejích kolegů a kolegyň se totiž nechali slyšet, že kdyby s ním skutečně chtěla být napořád, nedělá okolo jejich vztahu takové tajnosti.

Jejich vztah má jeden velký háček

Má všechno, si jen mohla přát.Zářnou kariéru, dvě krásné a zdravé děti, mladého partnera i vlastní úspěšný byznys, díky kterému pomáhá i těm, kteří to potřebují nejvíc. Přesto jí ke štěstí stále hodně chybí. Například pravý rodinný život.

Když jí bylo osmnáct, představovala si, jak ve čtyřiceti bude mít čtyři děti, úspěšného a milujícího manžela a kariéru, při které bude pánem času ona sama. Má proto zatím splněno jen polovinu toho, co si předsevzala.

Možná se jí ale její sen konečně splní. Údajně už dva roky tvoří pár se svým manažerem Michalem Smečkou, který je pohledný i milující. Pro svou partnerku by udělal všechno na světě. Jenže jejich vztah má podle všeho jeden velký háček. Stále není oficiální a to dle jejich společných známých proto, že ani jeden nevěří v to, že by mohl přetrvat další léta.

Na muže je až příliš hodná

Před pár týdny totiž na veřejnost unikla informace o tom,že se spolu měli dokonce opakovaně rozejít. Lucie se bojí, že i tento vztah shoří jako všechny předtím. Ty ztroskotaly na přílišné důvěře a na tom, že si zkrátka vybírala muže, kteří nedokázali žít jen s ní a tak si občas udělali výlet za jinou. Proč by to tedy tentokrát mělo být jinak?

Její předposlední partner Michal Hrdlička (31) chtěl všechno. Slávu, krásnou ženu i práci na televizních obrazovkách.A to také měl, ale nevážil si toho, a také na to doplatil. Borhyová se s ním rozešla poté, co ji údajně podváděl se svou současnou manželkou, tenistkou Karolínou Plíškovou (27).

Její první velká láska, Řek Niko Papadakis ji zase opustil ještě v době, kdy byla těhotná.I tehdy v tom zřejmě hrála roli jiná žena. Borhyovou to naprosto zdrtilo. Nemohla uvěřit tomu, že muž jejího života ji v době těhotenství opouští.

A tak zůstala svobodnou matkou. Ani přesto se ale nepoučila a stále se vybírá velmi nestálé nebo mladé muže, kteří ještě nevědí, co chtějí. Jenže srdci se zkrátka poručit nedá.

Randí s dvěma najednou?

S Michalem Smečkou to ovšem mělo být jiné. Alespoň si to myslela. I když je také velmi mladý, ví, co chce a tvrdě si za tím jde. Borhyová mu podle přátel učarovala na první pohled, ale nikdy si netroufal ji pozvat na skleničku ani na večeři. Myslel si, že nemá šanci.

Byli tedy spolupracovníky a přáteli. Až po dlouhých měsících společné práce došlo k většímu sblížení. Vztah však Lucie pro jistotu tajila. Nechtěla, aby jí zlí jazykové vztah zničili. Doufala, že tohle bude ten pravý muž pro ni. A kdyby se před pár týdny údajně neobjevila informace o tom, že se ti dva měli rozejít kvůli někomu třetímu, možná by si to myslela dodnes.

Sama Borhyová ani nikdo z jejího okolí nepotvrdili, že by měla televizní hlasatelka vztah ještě s někým jiným než se Smečkou. O jejím tajném milenci, který má být velmi zámožný a známý, měli však spekulovat její fanoušci a svědci, kteří ji v minulém roce spatřili v zahraničí po boku jiného muže.

Mnoho lidí jí chce jenom škodit

Údajní očití svědci měli Borhyovou zahlédnout minulý rok na dovolené v Lisabonu, kdy podle všeho přijala pozvání jednoho zahraničního podnikatele na menší luxusní dovolenou.

S ním tam také měla chodit na večeře do drahých restaurací a onen neznámý muž jí nakoupil spoustu drahých dráků, od oblečení až po šperky. Otázkou však je, zdali to náhodou všechno není jen výmysl těch, kteří se snaží Borhyové uškodit.

Nepřátel sice nemá tolik jako svých fanynek a obdivovatelů, přesto lidská závist nezná hranic. Ať už má tajného milence, nebo nemá, důležité pro hlasatelku není to, co si myslí druzí, ale především co si o sobě a svém způsobu života myslí ona sama.

A na první pohled je jasné, že Borhyová září štěstím. Možná může jít částečně o přetvářku, ale i kdyby. Lidem, zejména těm, co chtějí jenom škodit, do jejího života nic není. Přesto to v praxi funguje úplně jinak.

Její přátelé se nechali slyšet, že téměř denně dostává nenávistné zprávy od mužů i od žen. Ženy jí mají vyčítat, že se neustále vystavuje na sociálních sítích v plavkách a těsném oblečení.

Pomluvami se zničit nenechá

Jako matka od dvou dětí si podle nich toto rozhodně dovolit nemůže.Hlasatelka se tomu však jenom směje. Občas je jí ale úzko z vytrvalosti, které jsou lidé schopní, když jim jde o to, aby někomu zničili život. Nejsou to ale jen ženy, které na ni útočí. Mnohdy jde i o muže, kterým se zřejmě nelíbí, že s nimi nechce jít na skleničku.

Téměř každý muž by dal celé jmění za jediný večer s Borhyovou. Ale ta rozhodně není na prodej. Naopak si své soukromí bedlivě střeží a když už jde s někým na opravdové rande, předchází tomu týdny, někdy i celé měsíce váhání.

I to, že jí každý chce zasahovat do života, byť jen přes sociální sítě, nerada o své rodině mluví. Ani na Facebook nedává příliš fotek ze soukromého života. Většina slouží jen k její vlastní propagaci. Aby toho ale nebylo málo, jen před pár dny se objevila na veřejnosti další zpráva.

Podnikatel, nebo ženatý kolega?

Lucie se měla se Smečkou rozejít nikoliv kvůli bohatému podnikateli, ale kvůli ženatému kolegovi, s nímž měla prožít sice jen krátký románek, ale stačila se do něj zamilovat. Všichni si hned samozřejmě mysleli, že jde o Reye Korantenga (45), ale to nemohli být dál od pravdy.

Má se totiž jednat o někoho, koho z televizních obrazovek diváci neznají. Jenže ani toto nepotvrdil nikdo z hlasatelčina okolí. Je pravděpodobné, že Borhyová skutečně někoho má. Zdali jde stále o Smečku nebo o někoho jiného však jisté není. Po zkušenostech s Hrdličkou však není příliš pravděpodobné, že by se chtěla zaplést s nějakým svým kolegou.

Nedělá to dobrotu, to potvrzuje většina celebrit, kteří si našli partnera v showbyznysu. Každý den totiž čelí novým a novým lákadlům a je těžké jim odolávat. Ne každý je totiž jako Lucie Borhyová, o které se tvrdí, že když se zamiluje, dokáže být věrná až za hrob. Ale také velmi naivní. Svému partnerovi věří na sto procent. A to je někdy velká chyba.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden