Moje sladké tajemství

Vyměnila manžela za psa Konráda?

Manželství herečky Terezy Brodské (52), kterou diváci vídají v seriálu Slunečná, s fotografem Herbertem Slavíkem (58) trvá už sice 25 let, jenže díky jejich kariérám se dvojice dost čast míjí.

Společnost tak Tereze dělá hlavně její čivava Konrád. A podle některých se na něj herečka až nezdravě upnula a má k němu snad až  nezdravý vztah. „Konrád je mamánek, může úplně všechno. I do postele! Jsem psí člověk,“ přiznává herečka a se smíchem dodává, že o sobě ví, že v tomhle směru není úplně normální.

Zdá se, že je Brodská svým roztomilým psíkem posedlá

Podle okolí mu Tereza doslova přizpůsobuje svůj život, a dokonce si jeho fotku v nadživotní velikosti pověsila na zeď svého bytu. I taková věc, jako je plánování společené dovolené s manželem, se řídí podle psa. Tereza sama přiznává, že kam nemůže vzít svého mazlíčka, nejede ani ona. Je z něj nadšená, ale mnozí už nad tím opravdu nechápavě kroutí hlavou.

Kompenzuje si tím snad to, že jí jediný syn Samuel (24) už odešel z domova, a ona se tak nemá o kohostarat? Její posedlost je tak  velká, že momentálně shání ještě jednoho stejného psa. Okolí se ale ptá, jestli už tohle nebude na jejího manžela až příliš velké sousto a dokáže vydžet po boku ženy, která dává přednost zvířatům před ním.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden