Moje šťastná hvězda
Vyměnila svého partnera za ženáče?
Vyměnila svého partnera za ženáče?
Barbora Jánová s přítelem Vítězslavem Bečkou.

Mnozí ji považují za pořádnou potvoru a zlatokopku. Jaká ale je BARBORA JÁNOVÁ (30) ve skutečnosti? A měla by se bát o svého partnera?

Prošla si už řadou českých seriálů, ale až role ve Slunečné jí přinesla kýženou slávu. Ovšem slávu s velmi hořkou příchutí. O Báře Jánové (30) totiž na internetu koluje tolik nepěkných informací, že každá jiná žena už by se z toho zhroutila.

Jánová je ale jiná. Jen tak ji něco nerozhodí, a to ani fakt, že si mnozí okolo ní myslí, že muže střídá jako na běžícím pásu.

Role potvor jí ničí život

Pověst prostopášnice si získala poté, co se v jenom ze seriálů objevila zcela nahá. Nyní zase tahá peníze z Lukáše Langmajera (39), o kterém si myslí, že je nechutně bohatý, a až si ho konečně vezme, bude nechutně bohatá i ona sama.

Záhy ovšem zjistí, že se všechny její sny rozplynuly jako pára nad hrncem. Zkrátka a dobře, snad nikdy nedostala roli, za kterou by si ji lidé oblíbili. Jánové to ale nikdy příliš nevadilo.

Úplně jí stačilo, že si o ní nic špatného nemyslí přátelé a její partner. Ale teď, když na televizních obrazovkách běží seriál Slunečná, je to trochu jiné. Každý o ní chce vědět úplně všechno a ten, kdo se nic nedozví, si i rád něco vymyslí.

Její partner Vítězslav Bečka (25) ale není z herecké branže, a tak údajně těžce snáší to, co musí jeho milovaná partnerka prožívat a snášet. Jejich vztah je sice pevný, ale ne neotřesitelný.

Přece jenom jsou spolu teprve pár měsíců a jejich vztah je zatím takovou zkouškou, co oba vlastně vydrží a snesou. Lituje snad teď Jánová, že na takovou roli vůbec kývla?

Ačkoliv s její povahou ve skutečnosti nemá vůbec nic společného, jak sama říká, hraje se jí postava dobře. I proto ji zřejmě režiséři obsazují do takových typů rolí. Má na ně přirozený talent a také vzhled.

Její oči a rysy tváře totiž hrají do karet spíše záporné postavě než kladné. Je totiž nebezpečné krásná, a tak se na seriálové potvory hodí víc než kterákoliv jiná herečka.

Ženáčem nepohrdne?

Bohužel se ovšem před pár týdny stala terčem nevybíravých pomluv. Jak již bylo řečeno, herečka hraje partnerku Lukáše Langmajera. A tak se začalo říkat, jak skvěle si oba rozumějí před kamerou i za ní.

Při natáčení spolu tráví nejvíc času, a dokonce spolu údajně odcházejí i z natáčení. Ale protože jsou oba zadaní, Langmajer dokonce ženatý, nezůstal jejich údajný románek či snad jen vřelé přátelství bez povšimnutí.

Že by mezi nimi něco bylo, oba popírají, navíc je vidno, že Jánová je spíše na mladíčky, když má o pět let mladšího přítele. Přesto si to někteří nenechají vymluvit. Byl by snad Langmajer schopný své manželce zahnout?

Zrovna nedávno se holedbal, jak je šťastný, že v době koronakrize ho může živit jeho žena, která na rozdíl od něj výpadek v zaměstnání nezažila. Navíc se konečně stal stejně slavným, jako je jeho bratr.

Snaží se ho celý život dohnat, role mu vždycky záviděl a kvůli tomu se údajně dodnes příliš nebaví. A momentálně je dokonce i slavnější než Jiří Langmajer (53).

V penězích a kariérním žebríčku ho tedy dohnal. Snaží se ho snad pokořit i v milostném životě? Jeho starší bratr je totiž proslulý seladon, jenž nenechal na pokoji žádnou sukni, která se k němu přiblížila.

Málem zůstala bez partnera

To Lukáš byl vždycky slušňák, kterému se dodnes skandály vyhýbaly. Sekal latinu a snažil se, aby dokázal vydělat tolik peněz, kolik jeho rodina potřebuje. Brzy ale oslaví čtyřicítku a zřejmě se snaží dohnat, co doteď nestihl.

A možná uviděl příležitost právě v krásce Jánové. Jenže i ta má partnera, dokonce zkraje roku tvrdila, že má nejlepšího chlapa pod sluncem, který jí imponuje nejen svým zevnějškem, ale také obrovskou sečtelostí.

A nechybělo málo a možná spolu vůbec nechodili, neboť prozradila, že po pár prvních rande její milý odjel do Indie, aby si trochu vyčistil hlavu. Měla strach, že ho ztratí, když s ním nebude. Ale Bečka se z Indie vrátil zamilovanější než kdy dřív.

Fanoušci mají jasno

Protože však není z hereckého prostředí, spoustu věcí nechápe. Když se k němu donesly zvěsti o Langmajerovi a jeho partnerce, vůbec nechápal, kde se takové řeci mohou vzít.

Dokonce snad údajně Jánovou podezříval, že je to pravda. Jakmile si někdo něco usmyslí, těžko se dokazuje opak. Jánová ale ví, co si může dovolit a co ne, a také si moc dobře uvědomuje, jak lehké je ztratit životní lásku.

Zatímco ona je žena bojovnice, která si vždycky zachová svou tvář, její partner je ještě nezkušený mladík, kterého dokáže rozhodit kdejaká pomluva. Proto jim mnozí nedávají příliš šancí do budoucna.

Fanoušci Jánové si dokoncemyslí, že se k němu nehodí a měla by si najít někoho lepšího, kdo má zkušenosti z branží. Ovšem herečka sama ví nejlépe, kdo je pro ni ten pravý.

Bude-li však ve Slunečné hrát i nadále, nejspíš se bude muset začít bát. Mnohdy zkrátka herecký život s tím milostným skloubit nelze, ke všemu, když jeden z páru je showbyznysem nepolíbený. Kdo ale ví, třeba to oba ustojí.

Související články
Moje šťastná hvězda / 18.10.2024
Byl na vrcholu sil, svět mu ležel u nohou. Pak ale přišla osudová nehoda a Jan Potměšil (58) skončil na vozíku.  Získal si srdce diváků, milovali ho díky filmu Bony a klid či pohádkce O princezně Jasněnce a létajícím ševci. Ale osud mu rozdal jiné karty, než které si přál. Zlom přišel v jediné vteřině 8. prosince 1989. […]
Můj čas na kafíčko / 18.10.2024
Mnoho lidí nechápe, proč se stále nevzali. Anonymní zdroj z blízkého okolí moderátorky Kristiny Kloubkové (47) tvrdí, že se k ní měly dostat informace, že před ní partner Václav Kuneš (49) tají nemanželské dítě. Sám do vztahu s moderátorkou vstupoval s tím, že má dceru Aine z předchozího vztahu. Náš zdroj ale tvrdí, že to […]
reklama
Došla Felixovi trpělivost a chce Patrasovou zavřít do léčebny?
premium
S někdejší hvězdou dětských srdcí je to podle všeho špatné. Nechce se prý léčit a potíže s alkoholem se u Dády Patrasové (68) stupňují. Myslí Felix Slováček (81) na krajní řešení? Nejspíš došlo na to, čeho se mnozí nejvíc obávali. Když už se zdálo, že Dáda Patrasová (68) kvůli nemocné dceři dokáže omezit pití, přišlo […]
Má doma prvňačku, do školy ji ale Kristýna Leichtová (39) neposlala. Rozhodla se, že bude Dorotku (6) učit sama. Herečka ze seriálu Zalez do spacáku prohlašuje, že se jí nelíbí současný školní systém. I bez odborného vzdělání si tak troufne učitele nahradit. Jen aby to nedopadlo jako s jejím nevalným podnikáním… Režíruje i režiséra? Navíc se […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz