Moje sladké tajemství

Vyměňte chemii za čistou vodu

Není třeba kupovat drahé produkty, stačí využít přírody.

Už nemusíte utrácet peníze za přípravky, které slibují vypnutí pleti a dodání vláhy. Postará se o to i obyčejná voda z kohoutku či pramenitá perlivá voda z obchodu. Krása vaší pokožky totiž spočívá nejen v dostatečném pitném režimu.

Pitný režim byste měla dodržovat jak kvůli zdraví, tak kvůli kráse. Věřte, nebo ne, ale dostatek vody vás dokáže zkrášlit. A jako první je to vidět na vaší pleti. Obličej působí díky vodě daleko mladším dojmem.

Pleť je potom mnohem vypnutější, ztrácejí se viditelné vrásky, kruhy pod očima a další drobné nedokonalosti. Jakým způsobem můžete vodu využít, abyste si připadala krásná a mladá?

Co může být lepšího než čistá voda.

Proč používat právě perlivou vodu?

Pro mnohé z vás může být daleko lepší variantou k pití neperlivá voda. Jenže když se jedná o péči o pleť, zkuste jí dát ještě šanci. Její hlavní výhodou je, že bublinky oxidu uhličitého dokážou vaši pokožku na obličeji precizně vyčistit a zároveň vám obličej příjemně osvěží. To určitě oceníte například po namáhavém dni nebo při nedostatku spánku.

Zbaví vás akné a mdlého vzhledu

Kouzlo perlivých bublinek spočívá v tom, že působí jako malé kartáčky. Čistí tak nejen zanesené póry, ale navíc odstraní odumřelou kůži. Díky tomu bude vaše pleť vypadat svěžejší a celkově čistší.

Jestli si budete obličej čistit perlivou vodou pravidelně, můžete se nakonec úplně zbavit tvoření otravných pupínků či unaveného našedlého vzhledu. Mimo jiné vám může udělat službu i jako odličovač. Naneste ji trochu na vatový tampónek a setřete jí přebytečná líčidla. Už za měsíc byste mohla pozorovat rozdíl.

Jak postupovat?

Rozhodla jste se pro péči s tímto malým zázrakem, ale neznáte potřebná pravidla? Tady jsou. Obličej si můžete bublinkovou vodou jen polévat nebo si do ní přímo ponořit obličej. Mělo by vám na to stačit pár vteřin. Tuto proceduru provádějte jednou týdně.

Vodu si můžete i různě naředit, neperlivou v poměru jedna ku jedné. Nikdy ne více. V případě jemně perlivé vody nic ředit nemusíte, postačí vám samotná. Za předpokladu, že se vám hodně mastí pleť, je vhodné opakovat tento proces klidně až třikrát týdně.

Je univerzální

Její další úžasnou vlastností je to, že se právě v jejím případě nemusíte bát žádných alergických reakcí, jak se často stává u jiných kosmetických přípravků. Mimo jiné funguje také na všechny typy pleti, od citlivé až po extrémně mastnou. Další výhodou je cena. Seženete ji za pár korun v supermarketu, takže nezatíží ani vaši peněženku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden