Vynikající kančí hřbet

Kančí hřbet se vám bude rozpadat na talíři. Důležité je použít kvalitní víno a o zbytek se postará maso.


Ingredience:


1 kg kančího hřbetu


Na marinádu:


4 pol. lžíce majonézy


4 pol. lžíce červeného vína


2 pol. lžíce oleje


dvě hrsti čerstvých bylinek


1 kávová lžička koření na divočinu


1 kávová lžička sušeného česneku


3 střední cibule


olej


1 kostka extra bujonu


1 polévková lžíce hladké mouky


Postup:


Den předem si naložte maso do marinády, vymíchané z majonézy, vína, bylinek, oleje a koření (bez soli).


Rozpalte olej a na něm nechte zatáhnout maso. Na zbytku tuku osmahnete cibuli. Vraťte maso, osolte, opepřete, rozdrobte masox. 


Zalijte horkou vodou do 2/3 masa a nechte v troubě dusit doměkka. Maso vyjměte, vypečenou šťávu rozmixujte. V troše vody rozmíchejte  lžíci mouky a vmíchejte do šťávy. Nechte provařit.

reklama
reklama

Komentáře