Můj kousek štěstí

Ivana Gottová vypadá skvěle, je v tom láska?

Až příliš dlouho se halila do černé a žila jen pro dcery a odkaz svého muže. Je načase žít!

Vdova po Karlu Gottovi (†80) vypadá fantasticky. Ivana Gottová (47) zřejmě zhubla, možná změnila stylistu a jako by omládla o několik let.

Někteří lidé však tvrdí, že je za tím i nová láska. Stále se s jejím jménem skloňuje jméno Leona Tsoukernika (49), který jí po smrti manžela poskytl azyl ve svém sídle. Podobné dohady ale Ivana odmítá stejně, jako spekulace o jejím údajném těhotenství.

Vedle „krále kasin“ Tsoukernika se občas objeví ve společnosti.

Gottová asi ani nemůže jinak, než odmítat cokoli, co by se jen malinko odchýlilo od odkazu Karla Gotta. Pokud by tak neučinila, jeho věrní fanoušci by se možná zlobili. Na druhou stranu to letos budou čtyři roky, co Mistr zemřel.

Můžeme věřit tomu, že je vdova celou dobu bez muže. Ale také nemusíme. Přece jen je to krásná žena, která potřebuje cítit, že ji má někdo rád. Dokonce i někteří obdivovatelé jejího manžela tvrdí, že by si měla někoho najít, protože zpěvák by si to tak přál.

Ovšem je jasné, že takový muž bude s Gottem srovnáván a dá se předpokládat, že z toho nevyjde dobře. Možná hlavně proto chce Gottová nový vztah utajit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden